• Carnivor Cabernet Sauvignon

Carnivor Cabernet Sauvignon

Rode wijn uit  CaliforniëAmerika


9.4
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 36 Spaarpunten i
12,95

Cabernet Sauvignon wijn

Net zoals de Cabernet Sauvignondruif zich in de top van de druivensoorten bevindt, staat een carnivoor boven aan de voedselketen. Geïnspireerd door deze twee “koningen” is Carnivor Cabernet Sauvignon geboren.

Carnivor Cabernet Sauvignon uit Californië

De druiven voor deze wijn zijn afkomstig uit de Lodi wijngaarden in zonnig Californië. Het Mediterrane klimaat met warme dagen en koele nachten creëert de perfecte omstandigheden voor het rijpen van de Cabernet Sauvignon druiven. Na de pluk worden de druiven gefermenteerd gedurende 4 tot 6 dagen. Hierna rijpt de wijn op eiken vaten totdat de tannines zijn verzacht en de wijn een mooie structuur heeft. Door de toevoeging van een klein percentage Petit Syrah druiven ontstaat de diepe kleur bij de Carnivor Cabernet Sauvignon.

Carnivor Cabernet Sauvignon: intense rode wijn

De Carnivor Cabernet Sauvignon is een bijna inktzwarte wijn die groots en gedurfd van smaak is. De wijn heeft aroma's van donker fruit, bessen, koffie, mocca en getoast eiken, dit alles omringd door een herkenbare souplesse en zijdezachte afdronk. 

Wijn-spijscombinaties rode wijn 

De Carnivor Cabernet Sauvignon is een perfecte begeleider van stevige vleesgerechten zoals wild, varkensstoofschotel en gegrild vlees.

Bekroningen Carnivor Cabernet Sauvignon:

- Les Citadelles du Vin: Gouden medaille
- Challenge International du Vin: Gouden medaille
- International Wine Challange AWC Vienna: Gouden medaille
- Concours Des Oenologues de France Vinalies Internationales: Gouden medaille
- Wine Enthusiast: 90 punten (Best Buy)

Bestel Carnivor Cabernet Sauvignon online

Snel genieten van deze heerlijke wijn? U kunt Carnivor Cabernet Sauvignon online bestellen in de webshop van Flesjewijn.com. We bezorgen uw wijn snel en veilig bij u thuis. Bestel dus snel uw wijn in onze online wijnhandel!

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Wijnhuis Gallo Fine Wines Selection
Druivensoort Cabernet Sauvignon
Wijnland Amerika
Wijnstreek Californië
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75

Gallo Fine Wines Selection

Het verhaal begint met Ernest en Julio. Twee broers met familiewortels in Piedmont, Italië. Naast hun liefde voor wijn en een grote dosis vastberadenheid zijn ze samen hun bedrijf in Californië begonnen. Tegenwoordig zijn zeventien leden van de familie Gallo nog steeds direct bij de 'winery' betrokken. Door met dezelfde filosofie en instelling als hun grootvaders druiven te kweken en wijn te produceren heeft de 3e generatie een belangrijke bijdrage geleverd aan de productie van een groot aantal prijswinnende wijnen. 

Misschien ook interessant