Flesjewijnshop de wijnspeciaalzaak van Oudenbosch

Welkom in onze winkel

Flesjewijnshop Oudenbosch
Flesjewijnshop Oudenbosch gebrandschilderde ramen met flessen

Flesjewijnshop Oudenbosch

Een wijnspeciaalzaak tot in detail

We zien u graag!

De koffie ( en wijn) staan klaar!

Flesjewijnshop Oudenbosch

De wijnwinkel waar u terecht kunt voor alle soorten wijn, Champagne en Port. Hier gaan we verder dan alleen wijn verkopen. Met plezier halen we letterlijk en figuurlijk alles uit de kast om onze klanten te leveren wat ze zoeken. Hebben we een bepaalde wijn niet in huis dan zorgen we dat die er komt.

In onze wijnspeciaalzaak draait het om persoonlijke service en gastvrijheid. We willen dat u zicht welkom voelt wanneer u onze gezellige wijnspeciaalzaak betreedt, zodat het uitkiezen van een wijn, Champagne of port een waar feestje wordt! We verkopen alleen kwaliteitswijnen van bekende merken, maar dat betekent helemaal niet dat dat dure wijnen zijn. Al vanaf € 4.50 koop je bij Flesjewijnshop Oudenbosch lekkere wijnen.

Bent u op zoek naar een nieuwe wijn- spijs combinatie, een lekker wijnkado of nieuwe wijn voor thuis op de bank? We adviseren u graag zodat u weet wat voor wijn u in huis haalt. Loop vooral eens binnen en laat u verassen door de diversiteit aan wijnen in onze Flesjewijnshop Oudenbosch.

Tot ziens in de winkel!

Herman & Mirjam Nouwens

Flesjewijnshop Oudenbosch

Openingstijden Flesjewijnshop:

Woensdag: 10.00-18.00 uur
Donderdag: 10.00-18.00 uur
Vrijdag: 10.00-18.00 uur
Zaterdag: 9.00-17.00 uur 

Buiten deze uren ontvangen we u graag op afspraak.

Bereken de route