Over Flesjewijn.com

Bij Flesjewijn.com kan u terecht voor een divers assortiment
aan wijnen, champagne, prosecco, cava en port. We voeren een uitgebreide wijn keuze afkomstig uit alle toonaangevende wijngebieden van de wereld. Hierdoor heeft u een groot assortiment merk wijnen makkelijk binnen handbereik en snel bij u thuis. Door onze focus op A-merk wijnen zijn deze eenvoudig te vergelijken en weet u precies wat u koopt. We verkopen geen wijnen met een “private label” waarvan de prijzen niet te vergelijken zijn en met hoge kortingen worden verkocht. Kwaliteit en duidelijke herkomst staat aan de basis van ons assortiment waarbij dit varieert van internationaal bekende wijnhuizen tot de kleinere pareltjes. Het wijn assortiment dat we voeren hebben we daadwerkelijk in huis en mocht er bij een wijn een indicatie van leverdagen op staan dan is deze wijn in bestelling en naar ons onderweg. We willen u als klant duidelijkheid geven over de duur van levering. Ook is het mogelijk dat u bijzondere wijnen of nieuwe jaargangen van vintage port kunt reserveren. Wij schrijven hier op in en na bevestiging van onze allocatie heeft u de mogelijkheid om de door u gewenste aantallen vast te leggen. Dit wordt dan na binnenkomst bij u geleverd.

Wat vindt u bij Flesjewijn.com?

Kwaliteits wijn hoeft niet duur te zijn, we verkopen wijnen voor elk budget en gelegenheid. We proeven de wijnen regelmatig en krijgen hierin ook feedback van de vele accountmanagers die bij de wijnmerken betrokken zijn. Bestellen is online eenvoudig maar kan ook telefonisch of per mail. Wij staan 100% garant voor wijnen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Waarbij iedere klant verzekerd is van persoonlijke service en aandacht (ook online!). Zo kunnen we er voor zorgen dat elke ervaring met Flesjewijn.com een goede ervaring is waar men graag nog eens terug komt. Klanttevredenheid is het hart van Flesjewijn.com. Zonder dit hart klopt Flesjewijn.com niet! Door het werken met vele importeurs hebben we toegang tot een enorme diversiteit aan merken. Hierdoor is onze uitgebreide zoekservice ontstaan. Zoekt u een wijn? Laat het ons weten en we zoeken vrijblijvend met u mee.

Online wijn kopen

Uw bestelling op Flesjewijn.com wordt bevestigd per mail, stevig verpakt en op het door u opgegeven adres bezorgd. U ontvangt telefonisch of per mail specifieke afleverinformatie van de bestelling en profiteert van
een snelle levering. De betaling vind plaats in een gecertificeerde veilige betaalomgeving waar u kan kiezen uit de betaalwijze die bij u past. Eenvoudig en zonder risico! Bestellingen vanaf 60,- worden gratis bij u thuis bezorgd. Afhalen van uw bestelling in onze winkel Henri Bloem in Breda is ook mogelijk. Meerdere geschenken versturen? We maken het u graag gemakkelijk. Bij geschenken of meer kunt u gebruik maken van onze geschenk verzendservice. Hierbij kunt u eenvoudig alle adressen in een keer aan ons aanleveren en nemen we u al het werk uit handen. Via onze klantenservice kunt u vragen naar de mogelijkheden.

Flesjewijnshop

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:30 - 18:30 uur
Vrijdag 09:30 - 18:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:30 uur
Zondag Gesloten

Bereken de route