Wijn webshop

Geen diner zonder bijpassende wijn! Maar ook voor andere gelegenheden is wijn perfect. Een verjaardagsfeest voor de hele familie. Een gezellige barbecue met vrienden. Of gewoon, om ’s avonds op de bank met een kaasplankje van te genieten. Wat uw gelegenheid ook is en welke wijn uw voorkeur ook heeft: in de wijn webshop van Flesjewijn.com vindt u de perfecte wijn

Ontdek de wijn webshop

Vind uw wijn

 • Noémie Vernaux Chardonnay 25cl
    3,25 p.st.
 • Noémie Vernaux Merlot 25cl
    3,25 p.st.
 • Blû Prosecco Piccolo 20 cl
    3,45 p.st.
 • Jaume Serra Cava Brut Nature Piccolo 20cl
  Login en profiteer van extra voordeel
    3,45 p.st.
 • Jaume Serra Cava Brut Nature 37.5cl
  Login en profiteer van extra voordeel
    4,45 p.st.
 • Denis Marchais Merlot
    4,99 p.st.
 • Zenato Pinot Grigio Delle Venezie 37.5cl
    4,99 p.st.
 • Becasse Blanc Chardonnay Vermentino
    5,25 p.st.
 • Becasse Rouge Merlot Cabernet
    5,25 p.st.

Wijn webshop met honderden wijnen

Zoveel smaken, zoveel wijnen. Want er is heel veel te kiezen op het gebied van wijn. Daarom vindt u in de wijn webshop van Flesjewijn.com wijnen uit de hele wereld. Volle rode wijn uit Chili? Frisse witte wijn uit Australië? De Zinfandel waar Californië zo beroemd om is? Of liever een rijke port? Het is allemaal te vinden in onze wijn webshop. 

Gemakkelijk bestellen in wijn webshop

De wijn webshop van Flesjewijn.com is overzichtelijk ingedeeld en eenvoudig te gebruiken. Selecteer de wijn die u zoekt, of laat u inspireren door onze blogs en recepten. Reken af in onze veilige betaalomgeving. En binnen enkele dagen geniet u van de beste wijn, waarvoor u de deur niet uit hoeft. Als dát niet handig is! 

Punten sparen wijn webshop

Als u een account heeft aangemaakt, kunt u in onze wijn webshop bij elke aankoop punten sparen. Daarmee spaart u voor korting op een volgende bestelling. Een account in de wijn webshop is sowieso handig: we kunnen u dan via de nieuwsbrief op de hoogte houden van onze nieuwste aanwinsten in de webshop en u krijgt leuke aanbiedingen in uw mailbox. 

Bestel in onze wijn webshop!

Heeft u al een kijkje genomen in ons grote wijnassortiment? Doe het dan snel en bestel uw favoriete wijn vandaag nog. Moeilijk kiezen? Laat u dan inspireren door onze top-25 wijnen. Plaats uw bestelling en u hoeft verder niets te doen. Nou ja… bijna niets. Want het genieten van de wijn, dat zult u toch echt zelf moeten doen!