Login en profiteer van extra voordeel
  • Twin Islands Sauvignon Blanc

Twin Islands Sauvignon Blanc

Witte wijn uit  MarlboroughNieuw-Zeeland


9.5
Beschikbaarheid: Uitverkocht
Ontvang 39 Spaarpunten i

Bij Twin Islands Wines maken ze één wijn en dat doen ze geweldig goed

Twin Islans wines richt men zich op één wijn en die ene wijn, de Twin Islands Sauvignon Blanc, is het resultaat van een complete focus op deze Sauvignon Blanc uit Marlborough. Zonder enkele afleiding wordt alle kennis en passie gebruikt om een prachtige en pure Marlborough Sauvignon Blanc te maken met een constante kwaliteit en de nooit verveelt!

Beste verkochte Sauvignon Blanc uit Marlborough

Deze Twin Islands Sauvignon Blanc uit de Marlborough wijnstreek hebben we al heel wat jaren in ons assortiment. Bij de eerste kennismaking liet het aroma ons het water in de mond lopen en dat is nog steeds zo. Van een glas Twin Islands Sauvignon Blanc kunnen we heerlijk genieten en zo ook vele anderen. Twin Islands Sauvignon Blanc is al jaren onze best verkochte Sauvignon Blanc uit Marlborough en is ook Vegan friendly.

Twin Islands Sauvignon Blanc

Twin Islands Sauvignon Blanc is een droge witte wijn met een levendig en intens aroma. De combinatie van tropisch- en citrus fruit met verse kruiden laat het water in de mond lopen en is bijzonder aangenaam. De smaak is fris en intense tonen grapefruit aroma’s met hints van verse koriander en tijm, die leiden tot een pittige afdronk. Dit is een uitstekende volle sappige Sauvignon Blanc.

Marlborough wijnstreek

Het fruit voor de Twin Islands Sauvignon Blanc is afkomstig van specifiek gekozen wijngaarden in het hart van de Marlborough regio en komen voornamelijk van de laag gelegen wijngaarden van de vallei. De rijping van de druiven in deze wijngaarden vond plaats onder uitstekende omstandigheden met als resultaat een optimale ontwikkeling van het fruitige Sauvignon Blanc karakter. Door goed overleg en een hechte relatie met de fruitboeren is het Twin Islands Wines gelukt om jaar na jaar de consistente kwaliteit te waarborgen van de Twin Islands Sauvignon Blanc die deel uitmaakt van de Nautilus Esatate group.

Wat eet je bij Twin Islands Sauvignon Blanc?

Twin Islands Sauvignon Blanc is een heerlijk verfrissende witte wijn om zo te drinken. Daarnaast houdt Twin Islands Sauvignon Blanc ook van lekker eten. Serveer deze wijn bij schaal- en schelpdieren in een salade of fruits de mer, gegrilde groenten, zowel witte als groene asperges met bijvoorbeeld risotto. Of serveer deze sauvignon blanc bij geitenkaas.

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Vegan wijn
Wijnhuis Twin Islands Wine
Druivensoort Sauvignon Blanc
Wijnland Nieuw-Zeeland
Wijnstreek Marlborough
Kleur Wit
Inhoud fles(cl)75

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten

Twin Islands Wine

De Twin Islands wines staan voor de essentie van Marlborough: Pure, frisse, klassieke “kiwi“ wijnen.

De Twin Islands wines worden geproduceerd door het familiebedrijf Nautilus Estate sinds 1992 en verbouwd in het hart van Marlborough, gelegen op het zuidereiland van Nieuw Zeeland. In de Twin Islands wines komt het beste van de Marlborough regio (die nu wereldberoemd is) samen tot een perfect samenspel van briljante kleur tinten, aroma's en smaak nuances. De Twin Islands wines worden gemaakt om met regelmaat van te genieten. En dat kunnen wij enkel maar bevestigen, Eenmaal de Twin Island Sauvignon Blanc gedronken dan wil je meer!

Misschien ook interessant