• Bellingham Homestead Geschenk

Bellingham Homestead Geschenk

Rode wijn uit  Coastal RegionZuid Afrika


9.4
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 87 Spaarpunten i
29,95

In dit Bellingham Homestead geschenk tref je heerlijk aromatische Chenin Blanc en de sappig en stevige Pinotage aan. Deze witte en rode wijn liggen in houtwol en zijn mooi verpakt in een houten wijnkist met schuifdeksel. Het Bellingham Homestead relatiegeschenk is perfect voor liefhebbers van een mooi glas wijn met meer diepgang. Het zijn smaakvolle wijnen die je zo kan drinken of combineren met een lekker gerecht. Een écht wijngeschenk dit Bellingham Homestead relatiegeschenk!

Bellingham Homestead Chenin Blanc is een bleek gouden witte wijn met een tropische geur vol meloen, vanille, perzik en gele pruimen. Krachtig van smaak, een volle en rijpe witte wijn met mooie zuren en fijne bitters dat afsluit met een aangename afdronk. 
Wijn- spijsadvies bij Bellingham Homestead Chenin Blanc: Lekker bij viskoekjes, gerookte zalm, maar ook bij wit vlees, zoals een mooie varkenskotelet. Bellingham Homestead Chenin Blanc kan direct gedronken worden, maar ook probleemloos een paar jaar worden bewaard.

Bellingham Homestead Pinotage is intens van kleur en een heerlijk fruitige, sappige rode wijn met aroma's van aardbeien, kersen en frambozen. Soepel, lekker stevig met lichte tannine en een aangename finale. De rijping van 11 maanden op gebruikte eikenhouten vaten rond deze Zuid Afrikaanse rode wijn mooi af.
Wijn- spijsadvies bij de Bellingham Homestead Pinotage: Mooi bij een lamsbout met rozemarijn uit de oven, spare ribs, ossobuco of een lekker wildgerecht, zoals haas of wilde eend.

Mocht u meerdere Bellingham Homestead relatiegeschenk willen versturen neem dan contact met ons op (info@flesjewijn.com) voor een speciale prijsafspraak.

Bellingham

Exclusief en Zuid-Afrikaans, dat zijn de wijnen van wijnhuis Bellingham. We zijn dan ook super blij dat we de wijnen van dit mooie wijnhuis mogen verkopen!  Deze Bellingham wijnen zijn voor fijnproevers en gastronomische wijnliefhebbers een echte verrijking van ons assortiment. 

Smaakvolle wijnen

Hier vindt u wijnen uit de Tree-, Homestead- en Bernard-series van Bellingham. De wijnen van de Tree serie zijn vernoemd naar naar de historische bomen die in de prachtige tuin van het Bellingham landhuis staan.De Homestead-wijnen zijn genoemd naar de ‘homestead’ in de Franschhoek Valley waar het voor Bellingham allemaal begon. Hier werden de bijzondere wijnconcepten van Bellingham ontwikkeld en dat zien we terug in de bijzondere wijnen uit de Homestead-serie. De Bernard-serie is genoemd naar Bernard Podlashuk, de wijnmaker die in de Kaap gold als een soort 'tovenaar'. Hij was namelijk niet tevreden tot de wijn helemaal perfect was. En dat proeft u nu nog steeds terug in de verfijnde wijnen uit de Bernard-serie.