• Bellingham Homestead Geschenk

Bellingham Homestead Geschenk

Rode wijn uit  Coastal RegionZuid Afrika


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 87 Spaarpunten i
29,95

In dit Bellingham Homestead geschenk tref je heerlijk aromatische Chenin Blanc en de sappig en stevige Pinotage aan. Deze witte en rode wijn liggen in houtwol en zijn mooi verpakt in een houten wijnkist met schuifdeksel. Het Bellingham Homestead relatiegeschenk is perfect voor liefhebbers van een mooi glas wijn met meer diepgang. Het zijn smaakvolle wijnen die je zo kan drinken of combineren met een lekker gerecht. Een écht wijngeschenk dit Bellingham Homestead relatiegeschenk!

Bellingham Homestead Chenin Blanc is een bleek gouden witte wijn met een tropische geur vol meloen, vanille, perzik en gele pruimen. Krachtig van smaak, een volle en rijpe witte wijn met mooie zuren en fijne bitters dat afsluit met een aangename afdronk. 
Wijn- spijsadvies bij Bellingham Homestead Chenin Blanc: Lekker bij viskoekjes, gerookte zalm, maar ook bij wit vlees, zoals een mooie varkenskotelet. Bellingham Homestead Chenin Blanc kan direct gedronken worden, maar ook probleemloos een paar jaar worden bewaard.

Bellingham Homestead Pinotage is intens van kleur en een heerlijk fruitige, sappige rode wijn met aroma's van aardbeien, kersen en frambozen. Soepel, lekker stevig met lichte tannine en een aangename finale. De rijping van 11 maanden op gebruikte eikenhouten vaten rond deze Zuid Afrikaanse rode wijn mooi af.
Wijn- spijsadvies bij de Bellingham Homestead Pinotage: Mooi bij een lamsbout met rozemarijn uit de oven, spare ribs, ossobuco of een lekker wildgerecht, zoals haas of wilde eend.

Mocht u meerdere Bellingham Homestead relatiegeschenk willen versturen neem dan contact met ons op (info@flesjewijn.com) voor een speciale prijsafspraak.

Bellingham

Gelegen in de betoverend mooie Franschhoek Vallei, aan de voet van het Groot Drakenstein Gebergte, ligt het landgoed Bellingham. Meer dan 350 jaar geleden kregen Franse Hugenoten toestemming om zich op deze plek te vestigen. Zij brachten hun Franse savoir faire op het gebied van wijnmaken en gastronomie mee naar Franschhoek. Hiermee werd de basis gelegd voor de grote reputatie die door de wijnen uit deze gebieden in de loop van meer dan drie eeuwen werd verworven. Vandaag de dag is Franschhoek beroemd om zijn wijnen en wordt het wijd en zijd beschouwd als het gastronomisch kloppend hart van Zuid-Afrika.

Misschien ook interessant