• Santa Rita Floresta Floresta Field Blend Blanco

Santa Rita Floresta Floresta Field Blend Blanco

Witte wijn uit  Chili


9.4
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 72 Spaarpunten i
24,95

Santa Rita Floresta Floresta Field Blend Blanco

Santa Rita Floresta Floresta Field Blend Blanco  is een authentieke pure witte wijn, gemaakt alsof het een rode wijn is, gefermenteerd met de schil. Het is een diepe, heldere wijn van kleur met een enorme aromatische intensiteit, goede structuur en een uitstekende zuurgraad.

Witte blend wijn uit Apalta in Chili

Santa Rita Floresta Floresta Field Blend Blanco is een blend van Semillon, Sauvignon Vert, Moscatel, Torontel, and Corinto. De druiven komen uit een wijngaarde die geplant is in de jaren veertig en bevat een mengelmoes van verschillende in het hart van de Apalta-vallei. De bodems zijn van matige diepte in de Apalta-vallei en van granietachtige oorsprong met goede doorlaatbaarheid. De verschillende druivensoorten groeien samen in dezelfde wijngaard. Ze worden tegelijkertijd met de hand geplukt en ondergaan samen de alcoholische vergisting in oude open vaten en kleine betonnen tanks. De wijn rijpt 9 maanden op de lie. 10% van de wijn rijpt op eikenhouten vaten.

Santa Rita Floresta Floresta Field Blend Blanco bestellen

Deze unieke en prachtige wijn past goed bij uw mooiste visgerechten, salades en zachte kazen. Wil je van deze wijn thuis genieten dan is deze hier online op flesjewijn.com te bestellen en zorgen we ervoor dat je deze goed verpakt snel thuis bezorgd krijgt. Kan je niet wachten om de Santa Rita Floresta Floresta Field Blend Blanco te drinken kom dan naar onze wijnwinkel Flesjewijnshop in Oudenbosch.

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Wijnhuis Santa Rita
Druivensoort Moscatel
Sémillon
Wijnland Chili
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol13%

Viña Santa Rita

Viña Santa Rita is gesticht in 1880 door Don Domingo Fernández Concha, een vooraanstaand zakenman en publieke figuur van die tijd. Don Domingo bracht de beste Franse druivensoorten naar de rijke bodems van de Maipo-vallei, samen met gespecialiseerde apparatuur en een team van topwijnmakers uit Frankrijk. Dit bracht technieken die tot nu toe onbekend waren in Chili, veranderde de manier waarop wijnen in het land werden gemaakt en zorgde voor spectaculaire resultaten.

Misschien ook interessant