• Apothic Red

Apothic Red

Rode wijn uit  CaliforniëAmerika


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 33 Spaarpunten i
11,95

Rode wijn van boeiende blend

Apothic red is een heerlijke rode wijn waarin je de kruiden van Zinfandel, donkerfruit maken van Syrah, de gedurfde noten van Cabernet Sauvignon en de vlotte elegantie van Merlot tegenkomt. Ze verenigen zich in deze wijn om een boeiende rode blend te creëren. De Apothic Red vertoont fruitige geuren van zwarte kersen en rabarber. Bijgaande tonen van mokka, chocolade en vanille resulteren in een fluweel mondgevoel met een zachte afdronk voor deze volle rode wijn.

Apothic Red: rode wijn uit Californíë

Meer dan 800 jaar geleden mixten de wijnboeren hun dranken op een mysterieuze plek genaamd 'Apotheca'. Eind 2005 maakte een Californische wijnmaker een unieke rode wijn op basis van een eeuwenoud manuscript. De wijn combineert het recept uit de oude wereld met de lef van de nieuwe wereld. Een legendarische wijn! 

Apothic Red combineren met gerechten

Apothic Red is heerlijke wijn op zichzelf, maar ook de ideale smaakmaker bij gerechten met geroosterd varken, gegrild rood vlees en stevige pasta's.

Bestel Apothic Red online

Snel genieten van deze heerlijke wijn? U kunt Apothic Red online bestellen in de webshop van Flesjewijn.com. We bezorgen uw wijn snel en veilig bij u thuis. Bestel dus snel uw wijn in onze online wijnhandel!

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Wijnhuis Gallo Fine Wines Selection
Druivensoort Cabernet Sauvignon
Merlot
Syrah - Shiraz
Zinfandel
Wijnland Amerika
Wijnstreek Californië
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75
Houdbaarheid3-5 jaar

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten

Gallo Fine Wines Selection

Het verhaal begint met Ernest en Julio. Twee broers met familiewortels in Piedmont, Italië. Naast hun liefde voor wijn en een grote dosis vastberadenheid zijn ze samen hun bedrijf in Californië begonnen. Tegenwoordig zijn zeventien leden van de familie Gallo nog steeds direct bij de 'winery' betrokken. Door met dezelfde filosofie en instelling als hun grootvaders druiven te kweken en wijn te produceren heeft de 3e generatie een belangrijke bijdrage geleverd aan de productie van een groot aantal prijswinnende wijnen. 

Misschien ook interessant