Wijn bezorgen

De juiste wijn kiezen kan een lastige klus zijn. U moet rekening houden met de maaltijd waarbij u de wijn gaat serveren, met de smaak van uzelf en uw gasten én met het budget. Gelukkig is er Flesjewijn.com. Bij deze webshop laat u de lekkerste wijn bezorgen op het adres dat u wilt. Handig en snel!

Laat uw favoriete wijn bezorgen

Vind uw wijn

 • Noémie Vernaux Chardonnay 25cl
    3,25 p.st.
 • Noémie Vernaux Merlot 25cl
    3,25 p.st.
 • Blû Prosecco Piccolo 20 cl
    3,45 p.st.
 • Jaume Serra Cava Brut Nature Piccolo 20cl
  Login en profiteer van extra voordeel
    3,45 p.st.
 • Jaume Serra Cava Brut Nature 37.5cl
  Login en profiteer van extra voordeel
    4,45 p.st.
 • Denis Marchais Merlot
    4,99 p.st.
 • Zenato Pinot Grigio Delle Venezie 37.5cl
    4,99 p.st.
 • Becasse Blanc Chardonnay Vermentino
    5,25 p.st.
 • Becasse Rouge Merlot Cabernet
    5,25 p.st.

Uw favoriete wijn laten bezorgen

Heeft u een favoriete wijn die u liefst altijd op voorraad hebt? Of wilt u juist iets heel anders proberen? Op onze website vindt u een groot assortiment wijn uit de hele wereld. Van Zuid-Afrika tot Australië en van Frankrijk tot Chili. Wijnen van grote en bekende wijnhuizen, maar ook onontdekte pareltjes die we tijdens onze reizen voor u proeven en inkopen. Bovendien delen we op onze site heerlijke recepten en is elke wijn voorzien van een wijn-spijsadvies, zodat u weet waarmee de wijn het beste combineert. Heeft u uw keuze eenmaal gemaakt? Dan bezorgen wij de wijn bij u thuis.

Relatiegeschenk wijn bezorgen

Wilt u die ene waardevolle zakenrelatie een bijzonder cadeau geven? Laat dan een vintage port of een unieke fles wijn bezorgen. Wanneer u deze wijn met zorg uitkiest, heeft u een heel mooi relatiegeschenk, waarmee u uw waardering voor de prettige samenwerking uitspreekt op een manier die uw relatie zeker zal kunnen waarderen. 

Proefdozen wijn bezorgen

Heeft u zin om eens iets heel nieuws te ontdekken op wijngebied? Of lijkt het u leuk om eens een wijnproeverij te organiseren, samen met vrienden of familie? Speciaal voor dat doel hebben we een groot aantal proefdozen samengesteld, in alle mogelijke combinaties. Vier verschillende witte wijnen, zes wijnen van één wijnhuis (maar allemaal heel verschillend) of zelfs een doos met onze eigen favorieten: maak uw keuze en we bezorgen de wijn bij u thuis! 

Laat uw wijn bezorgen

Uw wijn laten bezorgen is een handige, zorgeloze manier van wijn kopen. U ziet in de webshop in één oogopslag alle eigenschappen van de wijn én de prijs. Bestellen is een kwestie van enkele simpele stappen. En als u meteen een account aanmaakt, mist u nooit meer een aanbieding én spaart u meteen punten voor fijne kortingen. Ideaal toch? Ontdek het gemak van wijn bezorgen en plaats uw eerste bestelling vandaag nog!