Wijnproefpakket

Houdt u ook zo van wijnproeverijen? Maar komt u daar eigenlijk alleen op vakantie écht aan toe? Zonde! Want ook thuis kunt u heerlijk genieten van een wijnproeverij. Gezellig, samen met vrienden verschillende wijnen proberen en ervaringen met elkaar vergelijken. Een wijnproefpakket van Flesjewijn.com maakt het organiseren van uw eigen wijnproeverij heel eenvoudig!

Kies uw wijnproefpakket!

 • Chardonnay Proefset
    18,50 p.st.
 • Merlot Proefset
    20,75 p.st.
 • Rosé Proefset
    21,60 p.st.
 • Cava Proefset
    21,95 p.st.
 • Pinot Grigio Proefset
    22,25 p.st.
 • Tawny Port Proefset
    27,95 p.st.
 • Sauvignon Blanc Proefset
    27,95 p.st.

Wijnproefpakket rode wijn

Wilt u verschillende soorten rode wijn proeven uit alle bekende wijnstreken in de wereld om zelf de verschillen te ervaren? Kies dan voor een wijnproefpakket met rode wijnen van dezelfde druivensoort, zoals Merlot of Cabernet Sauvignon, dat bestaat uit drie wijnen uit de hele wereld. Flesjewijn.com stelt dit wijnproefpakket zelf samen uit een brede selectie wijnen. 

Wijnproefpakket witte wijn

Onze populairste Chardonnay-wijnen hebben hun weg gevonden naar een speciaal wijnproefpakket met daarin drie verschillende witte wijnen. Samen laten ze de veelzijdigheid van de Chardonnay-druif in al zijn facetten zien. Het is fascinerend om de verschillende smaken te ervaren en te ontdekken dat één druivensoort zoveel variatie biedt! 

Mousserende wijnproefpakket

Van bubbels houdt iedereen. Met een wijnproefpakket met mousserende wijn zorgt u voor variatie tijdens een feestelijke gelegenheid en kunt u ontdekken wat de verschillende cavahuizen u te bieden hebben. 

Wijnproefpakket port

Uit de Portugese Portstreek komen de heerlijkste portwijnen. Met de proefpakketten van de diverse porthuizen kunt u de fijnste portwijnen zelf proeven en de verschillende rijpingen en smaken ervaren. 

Stel uw eigen wijnproefpakket samen

Bent u geïnteresseerd in de wijnen van Errázuriz, Montes Reserva, Salentein of Portillo en wilt u zelf uw eigen proefpakket van deze wijnhuizen samenstellen? Dat is mogelijk Flesjewijn.com! 

Bestel uw wijnproefpakket bij Flesjewijn.com

U ziet: een wijnproeverij organiseren wordt kinderspel met de wijnproefpakketten van Flesjewijn.com. Het enige waarvoor u zelf nog moet zorgen, zijn glazen, hapjes en een prettig gezelschap. Kunt u écht niet kiezen? Dan hebben we voor u de ultieme oplossing: de Met Liefde Geschonken-proefdoos met daarin twee rode wijnen, twee witte wijnen, een fles cava en een fles port. Bestel uw wijnproefdoos vandaag nog, dan geniet u dit weekend van een heerlijke wijnproeverij!