• Graham's 20 Years Old Tawny Port

Graham's 20 Years Old Tawny Port

Een 20 jaar oude port is een blend van diverse oudere jaren, die, mits met zorg geblend de impressie geven van een 20 jaar oude port. Door langduring lageren op eikenhout verandert de kleur van diep, donker rood naar roodbruin/oranje.

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1-3 werkdagen in huis
Prijs vanaf Ontvang 132 Spaarpunten
44,75

Uitgebreide omschrijving

Een 20 jaar oude port is een blend van diverse oudere jaren, die, mits met zorg geblend de impressie geven van een 20 jaar oude port. Door langdurig lageren op eikenhout verandert de kleur van diep, donker rood naar roodbruin/oranje.

  • Gold Medal: International Wine Challenge 2013
  • Gold Medal: Decanter awards 2017 (95 punten)

Passend bij: Deze Port combineert uitstekend bij noten, gedroogde vruchten en fruitcake, maar is ook heerlijk bij vanille ijs of crème brûlée. Serveer iets gekoeld, dan komt de Port volledig tot zijn recht.

Kaas tip: Bij voorkeur een milde kaas zoals de Pont l'Eveque uit Normandië of een oude Hollandse geitenkaas.

Specificaties

Wijnsoort Port
Wijnhuis Graham's Port
Druivensoort Tinta Barroca
Tinta Cão
Tinta Roriz
Touriga Nacional
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
SmaakHint van gedroogd fruit en honing. Een rijke port met een lange afdronk.
Inhoud fles(cl)75
HoudbaarheidWij adviseren u de port binnen een jaar na aankoop te consumeren. Na opening is de port nog 3 a 4 weken houdbaar, mits goed afgesloten en koel bewaard

Graham's Port

Op de steile hellingen langs de rivier de Douro zijn op ontelbare terrassen de wijngaarden aangelegd,waaronder die van W&J Graham's.

Graham's Port wordt wereldwijd door kenners beschouwd als de beste in opmerkelijke, en uitgebalanceerde port. Met name de hogere portkwaliteiten als Vintage Port en Late Bottled Vintage scoren in vergelijkende proeverijen zeer goed.