Portillo wijnen: bieden veel kwaliteit en variatie

De Portillo wijnserie staat voor genieten. Deze wijnserie is afkomstig van het bekende Bodegas Salentein dat een heel scala aan prachtige Argentijnse wijnen maakt. Deze Portillo wijnserie heeft een uiteenlopende variatie aan wijnen, voor iedere smaak is er een passende wijn. Er is keuze van droge witte wijn tot aan volle rode wijn en ze hebben zelfs een zachte zoete wijn. Stuk voor stuk bijzonder smaakvolle wijnen, lekker om zo te drinken maar ze passen zeker bij een lekker gerecht. Dit hebben we per wijn ook aangegeven. Welke Portillo wijn kies jij?

Portillo actie

De Portillo actie is er weer! Gedurende deze actie profiteert u van ruim 24% korting op deze populaire serie wijnen van het Argentijnse wijnhuis Salentein. U heeft 6 flessen Portillo al in huis voor slechts 41.95 euro! Daarnaast maakt u bij aankoop van 6 flessen naar keuze kans op één van de 25 luxe arrangementen voor 2 personen op Landgoed de Salentein. 

De winnaars genieten in stijl van een stukje Argentinië in Nederland en worden tijdens dit exclusieve evenement in de watten gelegd met heerlijke wijnen en een fantastische Asado (een Argentijnse barbecue) ter waarde van €120! Ook kans maken? Met elke bestelling van 6 flessen Portillo gedurende de actie periode dingt u automatisch mee! (deze actie loopt t/m 27-06-21) 

Salentein Portillo wijnen

 •   5,95 p.st.
  Portillo Malbec 37,5 cl
 • 9,25 p.st. 6,99 p.st.
  Portillo Sauvignon Blanc
  ACTIE
 • 9,25 p.st. 6,99 p.st.
  Portillo Chardonnay
  ACTIE
 • 9,25 p.st. 6,99 p.st.
  Portillo Malbec
  ACTIE
 • 9,25 p.st. 6,99 p.st.
  Portillo Merlot
  ACTIE
 • 9,25 p.st. 6,99 p.st.
  Portillo Pinot Noir
  ACTIE
 • 9,25 p.st. 6,99 p.st.
  Portillo Dulce Natural Sauvignon Blanc
  ACTIE
 • 55,50 p.st. 41,95 p.st.
  Proefdoos Portillo Pick & Mix
  ACTIE

Portillo wijn, jong en met een eigen stijl!

Bodegas Salentein zet met de "jonge" Portillo lijn een serie wijnen neer die een jeugdig en modern karakter hebben met veel diversiteit aan fruitsmaken en aroma's. Die aroma's zijn weer te danken aan de hoge ligging van het landgoed. De Portillo wijnen zijn vernoemd naar een historische bergpas die het Andes gebergte verbindt met de Uco Valley. De Portillo wijn is een jonge en gedistingeerde wijnserie waarbij elke variëteit zijn specifieke kleur, aroma's en smaak verpakt in een unieke persoonlijke stijl wijn. Zeker de moeite waard om te proberen! Ben je op zoek naar een Premium wijn van Salentein kijk dan eens bij de Salentein Primus, Salentein Single VineyardSalentein Numina Serie of de Salentein Barrel Selection Serie.

Waar liggen de Portillo wijngaarden?

De wijngaarden van de Portillo wijnen liggen in Mendoza en beslaan 68 hectare. Ze liggen in een rotsachtige omgeving, aan de voet van het Andesgebergte in Argentinië, op ± 1200 meter hoogte. De bodem bestaat uit grof gesteente, wat een perfecte waterdrainering geeft. De gemiddelde leeftijd van de wijnstokken is 30 jaar. De druiven worden handmatig gesorteerd en zorgvuldig verwerkt. De wijn wordt modern gemaakt met verkoelde vergisting in grote roestvast stalen tanks. Op deze manier komt de ware expressie van het fruit naar voren.