Welkom bij Flesjewijnshop Oudenbosch

De wijnwinkel waar u terecht kunt voor alle soorten wijnChampagne en Port. Hier gaan we verder dan alleen wijn verkopen. Met plezier halen we letterlijk en figuurlijk alles uit de kast om onze klanten te leveren wat ze zoeken. Hebben we een bepaalde wijn niet in huis dan zorgen we dat die er komt.

Wijnspeciaalzaak met persoonlijke service
In onze wijnspeciaalzaak draait het om persoonlijke service en gastvrijheid. We willen dat u zicht welkom voelt wanneer u onze gezellige wijnspeciaalzaak betreedt, zodat het uitkiezen van een wijn, Champagne of port een waar feestje wordt! We verkopen alleen kwaliteitswijnen, maar dat betekent helemaal niet dat dat dure wijnen zijn. Al vanaf € 4.50 koop je bij Flesjewijnshop Oudenbosch lekkere wijnen.

Wijnproeven?
Wijnproeven kan bij ons in de winkel, hier hebben we regelmatig wijnen open staan. Zo kunt u heerlijk kennis maken met nieuwe wijnen en weet u gelijk wat voor wijn u in huis haalt. Loop vooral eens binnen en laat u verassen door de diversiteit aan wijnen in onze Flesjewijnshop Oudenbosch!

Tot ziens in de winkel!

Herman & Mirjam Nouwens

Adres Winkel

Flesjewijnshop Oudenbosch
Polderstraat 1
4731 JG Oudenbosch

T:0165-315610

U vindt onze winkel in het gezellige centrum van Oudenbosch. Vanaf de Basiliek H.H. Agatha en Barbara is het slechts enkele minuten lopen naar de Flesjewijnshop.

Openingstijden Flesjewijnshop:

  • Woensdag: 10.00-18.00 uur
  • Donderdag: 10.00-18.00 uur
  • Vrijdag: 10.00-18.00 uur
  • Zaterdag: 9.00-17.00 uur 

Buiten deze uren ontvangen we u graag op afspraak.