Witte wijn

Geniet u ook altijd zo van een heerlijke witte wijn bij uw visgerecht of gewoon, bij de borrel? Witte wijn is bij veel mensen favoriet, omdat deze wijn heel toegankelijk is en toch veel variaties kent. Van een frisse, lichte witte wijn tot een rijpere volle witte wijn: iedereen houdt ervan. En bij Flesjewijn.com bestelt u uw favoriete witte wijn heel eenvoudig! Meer weten over deze wijnsoort? Lees hier alles over witte wijn.

Witte wijn assortiment

Vind uw wijn

  • Santiago 1541 Chardonnay
    Login en profiteer van extra voordeel
      7,50 p.st.

Zoete witte wijn

Sommige mensen zweren bij een zoete witte wijn. En als aperitiefje of juist na het eten kan dat zeker heel lekker zijn! Dus vindt u bij Flesjewijn.com heerlijke zoete witte wijnen, zoals wijnen die gemaakt zijn van de druif Gewürztraminer. Maar ook witte wijnen van de Riesling- en de Muscat-druif kunnen een heerlijke zoete smaak hebben met aroma’s van peer en lychee.

Witte wijn bij het eten

Wanneer het voorgerecht op tafel komt, stappen veel mensen liever over op een wat drogere wijn. Daarbij is de witte wijn keuze enorm. Wijnlanden als Frankrijk, Zuid-Afrika en Australië hebben een rijke wijntraditie met witte wijnen van bijvoorbeeld de Sauvignon Blanc-druif, maar ook de welbekende Chardonnay is nog altijd een klassieke favoriet van veel wijnliefhebbers. En waar veel mensen denken dat bij het hoofdgerecht alleen rode wijn past, is een lekkere witte wijn ook niet te versmaden bij bijvoorbeeld kalfsvlees of risotto.

Advies over witte wijn

Bij Flesjewijn.com hebben we een breed assortiment witte wijnen van over de hele wereld. Bijvoorbeeld de exclusieve wijnen van het Argentijnse wijnhuis Salentein of het Zuid-Afrikaanse wijnhuis Bellingham. Heeft u een bijzonder recept in gedachten waarbij u graag een bijpassende witte wijn wilt drinken? Of heeft u op vakantie een heerlijke witte wijn gedronken en zou u daar ook thuis van willen genieten? Bij Flesjewijn.com kunt u terecht voor een uitgebreid wijnadvies, zowel online als in onze wijnwinkel in Oudenbosch.

Bestel uw witte wijn online

Of u nu van zoete witte wijn houdt of juist liever een droge witte wijn inschenkt: bij Flesjewijn.com bestelt u in de webshop de witte wijn van uw voorkeur simpel en snel online. Wanneer u voor meer dan € 50 bestelt, betaalt u geen verzendkosten. Bij elke bestelling spaart u bovendien WijnSpaarpunten, die u in onze webshop kunt inwisselen voor korting. Bekijk dus snel ons enorme assortiment witte wijn en maak uw keuze!