Grüner Veltliner wijnen

Witte wijn van Grüner Veltliner is sappig, mineralig, droog en kruidig. Ontdek hier de wijnen van de Grüner Veltliner-druif bij Flesjewijn.com.

Grüner Veltliner wijnen

 • J. Müllner Grüner Veltliner Spiegel
  Login en profiteer van extra voordeel
    9,50 p.st.
 • Steininger Grüner Veltliner Kamptal
  Login en profiteer van extra voordeel
    13,25 p.st.
 • Bernhard Ott Gruner Veltliner Fass 4
    18,95 p.st.

Grüner Veltliner: populaire witte wijn 

Grüner Veltliner de belangrijkste druivensoort van Oostenrijk is in de laatste jaren opnieuw in aanzien gestegen. In Neder-Oostenrijk komt meer dan de helft van de totale wijnproductie voor rekening van deze productieve en bijzondere resistente druivensoort. Het spectrum reikt van eenvoudige massawijn tot de internationale topwijnen, waarin een rijk bouquet en volle body zich elegant verenigen en hierin op de grote wijnen van de Elzas lijken.

Aroma's witte wijn Grüner Veltliner

De typische Grüner Veltliner wijn is droog, heeft een enigzins peperige en kruidige smaak en moet liefst de eerste twee of drie jaar gedronken worden. Herkenbare Grüner Veltliner aroma's: Grüner Veltliner is sappig, mineralig, droog en kruidig. Wat citrus- en honingaroma's kunnen ook voorkomen.

Bestel witte wijn van Grüner Veltliner online

De witte wijn van de Grüner Veltliner-druif is uniek! Ontdek wat deze druif u te bieden heeft en bestel uw witte wijn vandaag nog online via onze webshop.