Witte wijn webshop

Een lekker zoete Muskat. Een droge Chardonnay. Een pittige Viognier. Of misschien wel een Grüner Veltliner. Er is op het gebied van witte wijn een hele wereld te ontdekken. Letterlijk. Want een Chardonnay uit Chili smaakt anders dan een Chardonnay uit Frankrijk. Houdt u ook zo van witte wijn? En gaat u graag op ontdekkingsreis? Ontdek de witte wijn webshop van Flesjewijn.com!

Witte wijn in onze webshop

Vind uw wijn

 • Noémie Vernaux Chardonnay 25cl
    3,25 p.st.
 • Zenato Pinot Grigio Delle Venezie 37.5cl
    4,99 p.st.
 • Becasse Blanc Chardonnay Vermentino
    5,25 p.st.
 • Montplo Signature Blanc Colombard Ugni Blanc
    5,25 p.st.
 • Weltevrede - With!t - Sauvignon Blanc
    5,45 p.st.
 • Denis Marchais Chardonnay
    5,49 p.st.
 • Reinhardt Fuchs Bereich Bernkastel
    5,65 p.st.
 • Denis Marchais Viognier
    5,69 p.st.
 • Brique d'Or Chardonnay
    5,85 p.st.

Honderden witte wijnen in één webshop

Bij Flesjewijn.com vindt u honderden soorten witte wijn in één webshop. We hebben een brede selectie wijnen van gerenommeerde wijnhuizen van over de hele wereld. Van soepele tafelwijnen tot exclusieve wijnen met houtrijping. Van Australische tot Zuid-Afrikaanse wijn. En van zoet en fruitig tot fris en droog. Onze wijnen selecteren we met zorg, op basis van onze jarenlange ervaring en kennis van wijn. Die kennis delen we graag met u: we beantwoorden uw vragen en helpen u bij het kiezen van die ene, speciale wijn. Die persoonlijke aandacht maakt onze webshop zo uniek. 

Snelle levering

Heeft u uw favoriete wijn eenmaal gekozen? Dan is bestellen in onze webshop snel, simpel en veilig. We leveren in heel Nederland en de bezorging is kosteloos, wanneer u voor meer dan € 50 aan wijn bestelt. In de meeste gevallen kunt u al binnen 48 uur van uw wijn genieten. 

Spaar in de webshop voor korting

Bovendien kunt u zich bij uw bestelling aanmelden voor ons spaarprogramma. Bij iedere aankoop krijgt u WijnSpaarpunten, die u bij een volgende bestelling kunt inzetten voor korting. Bent u daarnaast lid van onze nieuwsbrief? Dan kunt u rekenen op exclusieve acties voor nieuwsbriefleden én natuurlijk een leuke attentie rondom uw verjaardag! 

Bestel snel uw witte wijn in onze webshop!

Uw favoriete witte wijn bestellen in de webshop van Flesjewijn.com is heel eenvoudig. Bekijk ons assortiment, maak uw keuze en wij doen de rest. En heeft u advies nodig? Neem gerust contact op, we helpen u graag verder.