Witte wijn kopen

Bij een smakelijk visje, tijdens een borrel met vrienden, of gewoon, in de zomer op het terras: een goed glas witte wijn is altijd lekker. Zeker wanneer het een wijn is die precies past bij de gelegenheid of bij het gerecht dat op het menu staat. Zoekt u een specifieke witte wijn? Stelt u prijs op een wijnadvies op maat? En wilt u daarvoor het liefst de deur niet uit? Dan is witte wijn kopen bij Flesjewijn.com voor u de ideale oplossing! 
 

Koop uw witte wijn online!

Vind uw wijn

 • Noémie Vernaux Chardonnay 25cl
    3,25 p.st.
 • Zenato Pinot Grigio Delle Venezie 37.5cl
    4,99 p.st.
 • Weltevrede - With!t - Sauvignon Blanc
  Login en profiteer van extra voordeel
    5,10 p.st.
 • Becasse Blanc Chardonnay Vermentino
    5,25 p.st.
 • Signature Montplo Blanc Colombard Ugni Blanc
  Login en profiteer van extra voordeel
    5,25 p.st.
 • Denis Marchais Chardonnay
    5,49 p.st.
 • Reinhardt Fuchs Bereich Bernkastel
    5,65 p.st.
 • Denis Marchais Viognier
    5,69 p.st.
 • Brique d'Or Chardonnay
    5,85 p.st.

Verschillende soorten witte wijn

Een zoete Riesling uit Duitsland, een frisse Chardonnay uit Frankrijk, een volle Chenin Blanc uit Zuid-Afrika of een Pinot Grigio uit de buurt van Venetië: bij Flesjewijn.com vindt u het allemaal. Want wij kopen topwijnen in uit de hele wereld. U kunt uw witte wijn in onze webshop selecteren op druivensoort, op wijnland en zelfs op wijnhuis. Heeft u uw keuze eenmaal gemaakt? Dan kunt u uw witte wijn kopen met slechts één muisklik. Zo heeft u een grote diversiteit aan witte wijnen binnen handbereik. 

Witte wijn online kopen

Wanneer u precies weet waarnaar u op zoek bent, is online witte wijn kopen in onze webshop heel eenvoudig. Selecteer simpelweg uw favoriete wijn en voeg hem toe aan uw online winkelmandje. Vindt u het lastig om uw keuze te maken? Dan helpen wij u daar graag bij. Vertel ons wat u zoekt of bij welk gerecht de witte wijn perfect moet passen, en wij geven u wijntips waarvan wij op basis van onze jarenlange expertise weten dat ze perfect zijn voor uw wensen. 

Snel witte wijn kopen

Flesjewijn.com heeft een grote voorraad witte wijn, waardoor we uw favoriete wijn snel kunnen leveren. De bezorging is bij een bestelling boven de € 50 bovendien kosteloos. Uiteraard verpakken we de wijn zorgvuldig, zodat het risico op een gebroken fles wordt geminimaliseerd. En wanneer u bij ons uw witte wijn koopt en een account aanmaakt, spaart u automatisch mee met ons spaarprogramma. Elke bestede euro is goed voor drie spaarpunten en een punt is € 0,01 waard. U kunt uw punten inwisselen voor korting bij uw volgende bestelling. Dát is nog eens voordelig witte wijn kopen! 

Koop witte wijn bij Flesjewijn.com

Wilt u ook profiteren van het gemak en het voordeel van Flesjewijn.com? Plaats dan nu uw eerste bestelling. Zo eenvoudig was witte wijn kopen nog nooit!