• Yalumba Chardonnay Geschenk

Yalumba Chardonnay Geschenk

Witte wijn uit  South AustraliaAustralië


9.6
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 39 Spaarpunten i
13,95

Geeft dit Yalumba Chardonnay Geschenk aan een chardonnay liefhebber. Deze is fris en sappig met een mooie mineraliteit en een aangename, lichte vettigheid. Deze fles witte wijn ligt in houtwol en is mooi verpakt in een houten wijnkist met schuifdeksel. Een top chardonnay relatiegeschenk!

Deze Yalumba Y-Series Unwooded Chardonnay is een volle, fruitige witte wijn met een gelige kleur. Deze chardonnay is fris en sappig met een mooie mineraliteit en een aangename, lichte vettigheid. In de neus aroma’s van grapefruit en ananas. Goede balans en een plezierige afdronk. Heerlijk bij frisse salade, gestoofde vis of lichte gerechten met kip of kalkoen. Ook lekker bij een kaasplankje met zachte kazen zoals brie.

Mocht u meerdere Yalumba Chardonnay relatiegeschenken willen versturen neem dan contact met ons op (info@flesjewijn.com) voor een speciale prijsafspraak.

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Relatiegeschenken
Wijnhuis Yalumba Winery
Druivensoort Chardonnay
Wijnland Australië
Wijnstreek South Australia

Yalumba Winery

Yalumba Winery staat voor meer dan 160 jaar toonaangevende wijn uit Australië! In 1849 kocht de Britse Samuel Smith 30 hectare land in Angaston en plantte de eerste druiven in het maanlicht. Samuel noemde het stuk land 'Yalumba', Aboriginal voor 'All the land around'. Zes generaties en 160 jaar later is Yalumba Winery, het oudste familie wijnbedrijf in Australië, flink gegroeid in grootte en status. Yalumba kenmerkt zich als een familiebedrijf met een moderne visie. Zo was Yalumba in 1970 het eerste wijnbedrijf ter wereld dat Riesling wijnen introduceerde met een schroefdop.

'We richten ons op evolutie, geen revolutie, het behoud van onze tradities terwijl we stilletjes innovatie stimuleren en mengen het oude met het nieuwe '. (Robert Hill Smith, Vijfde Generatie na oprichter Samuel Smith).

Yalumba Winery produceert een breed assortiment kwaliteitswijnen, waarmee talrijke bekroningen in de wacht worden gesleept. Wij zijn absoluut onder de indruk van het assortiment. Een onberispelijke serie wijnen, met een verzorgde labeling maar vooral met een fabelachtig mooie kwaliteit.