• Wine & Soul Pintas 2016 Vintage Port

Wine & Soul Pintas 2016 Vintage Port

De Pintas 2016 Vintage Port is in een beperkte oplage verkrijgbaar in Nederland. Zeker voor de portverzamelaar is deze Pintas 2016 Vintage Port een mooie aanwinst met mooie recensies. Afkomstig van een wijngaard (Pinhao Vallei) van meer dan 80 jaar oud, waar meer dan 30 verschillende druivenvariëteiten door elkaar staan. Deze single quinta Vintage Port wordt gekenmerkt door een zeer fijne balans tussen complexiteit, concentratie en elegantie.

69,50
Ontvang 207 Spaarpunten

Spaar voor extra korting met een gratis account

Kijk voor alle wijnen van Wine & Soul hier >

Uitgebreide omschrijving

De Pintas 2015 Vintage Port is in een beperkte oplage verkrijgbaar in Nederland. Zeker voor de portverzamelaar is deze Pintas 2015 Vintage Port een mooie aanwinst met mooie recensies. Afkomstig van een wijngaard (Pinhao Vallei) van meer dan 80 jaar oud, waar meer dan 30 verschillende druivenvariëteiten door elkaar staan. Deze single quinta Vintage Port wordt gekenmerkt door een zeer fijne balans tussen complexiteit, concentratie en elegantie.

Het beroemde wijnmakersduo Sandra Tavares da Silva en Jorge borges zijn verantwoordelijk voor de Pintas 2016 Vintage Port. Deze Vintage 2016 Port is diep bijna inkt zwart van kleur. Vol van smaak met een overvloed aan bramen, zwarte bes en pruimen. Filmende, volle en aanhoudende tannines. Al met al een uitstekend gebalanceerde Vintage Port die rijpheid en structuur van dit jaar mooi gevangen heeft.

Specificaties

Wijnsoort Port
Wijnhuis Wine & Soul
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Inhoud fles(cl)75cl
Maximum aantal4

Misschien ook interessant