• Wente Riva Ranch Reserve Chardonnay

Wente Riva Ranch Reserve Chardonnay

Witte wijn uit  CaliforniëAmerika


9.4
Beschikbaarheid: Nog 8 op voorraad
Ontvang 57 Spaarpunten i
19,95

Wente Riva Ranch Reserve Chardonnay

Wente Riva Ranch Reserve Chardonnay heeft naast de klassieke Chardonnay-smaken van appel en peer, aroma's en smaken van tropische- en steenvruchten. Deze Chardonnay heeft de perfecte balans tussen tropisch fruit, frisheid en de romige tonen afkomstig van het rijpingsproces. De wijn heeft een rijk en vol mondgevoel met een gebalanceerde lange finish. Wente Riva Ranch Reserve Chardonnay is heerlijk om te combineren met witvis, schaaldieren, paddenstoelen,  kip, romige risotto en popcorn.

Single Vineyard Chardonnay

De Riva Ranch Single Vineyard Chardonnay is een prachtige rijke, maar evenwichtige Californië-stijl Chardonnay, die vertegenwoordigt wat de Arroyo Seco appelatie in Monterey te bieden heeft. Deze wijn bestaat uit Chardonnay druiven, aangevuld met Gewürztraminer. Om de rijke fruitige smaken aan te vullen, fermenteert ongeveer 90% van deze wijn in vaten. Het andere gedeelte fermenteert in roestvrij staal.

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Wijnhuis Wente Vineyards
Druivensoort Chardonnay
Gewurztraminer
Wijnland Amerika
Wijnstreek Californië
Kleur Wit
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol13.5%
Maximum aantal8

Wente Vineyards

Wente Vineyards is een Amerikaans familiebedrijf met een rijke historie die start in 1883. De wijnen worden 100% duurzaam geteeld en gekweekt in de Livermore Valley, Sanfransico Bay en Arroyo Seco, Montery appellations. De wijnmakerij is eigendom van en wordt beheerd door de vierde en vijfde generatie van de Wente familie. De familie die bekend staat om hun invloed op het maken van Californische Chardonnay.

Misschien ook interessant