Login en profiteer van extra voordeel
  • Weltevrede - With!t - Sauvignon Blanc

Weltevrede - With!t - Sauvignon Blanc

Witte wijn uit  Western CapeZuid Afrika


9.6
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 15 Spaarpunten i

Weltevrede - With!t - Sauvignon Blanc heerft veel tonen van fris fruit. In de neus is het appeltje duidelijk herkenbaar. Deze witte wijn heeft ook een vleugje kruiden, afgewerkt met een mooi, glad en rond mondgevoel met een goede textuur.

Vandaag de dag heeft Weltevrede nog steeds de oude wijnstokken die oorspronkelijk geplant zijn door de oprichter van dit landgoed. Vijf generaties van de familie Jonker hebben van de vruchten van deze zelfde wijnstokken geproefd; een symbool van een gezegende familiegeschiedenis die diep is geworteld in de fundamenten van Weltevrede.

Passend bij: aziatische gerechten, vis, wijn voor alledag.

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Vegan wijn
Wijnhuis Weltevrede
Druivensoort Sauvignon Blanc
Wijnland Zuid Afrika
Wijnstreek Western Cape
Kleur Wit
Inhoud fles(cl)75

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten

Weltevrede

Het Zuid-Afrikaanse Weltevrede is een familiewijngoed in het wijngebied Robertson Valley, dichtbij het stadje Bonnievale. Het bedrijf ontstond toen Klaas Jonker in 1912 een boerderij kocht en de eerste wijngaarden in het gebied aanplantte. Inmiddels is de 4e generatie Jonker, Philip Jonker, actief op het wijngoed. Had de familie Jonker in 1969 nog ‘maar’ 65 hectare wijngaard, tegenwoordig bezit men maar liefst 160 hectare, waaronder de wijndomeinen Muscadel, River’s Edge en Sonop.

Klik hier voor meer informatie over Weltevrede Estate >>

Misschien ook interessant