Login en profiteer van extra voordeel
  • Weltevrede Cherrychoc Merlot

Weltevrede Cherrychoc Merlot

Rode wijn uit  RobertsonZuid Afrika


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 27 Spaarpunten i

Weltevrede Cherrychoc Merlot

Weltevrede Cherrychoc Merlot heeft een diep rode kleur met een bouquet van rijpe kersen en chocolade. Mondgevoel is intens met duidelijk herkenbare smaken van kersen, pruimen, sterke espresso met een mooie afdronk die smaken bevat van zwarte peper en donkere chocolade.

Rode wijn uit Zuid-Afrika

Weltevrede produceert nog steeds wijn die komt van de oude wijnstokken die oorspronkelijk geplant zijn door de oprichter van dit landgoed. Vijf generaties familie Jonker hebben van de vruchten van deze zelfde wijnstokken geproefd; een symbool van een gezegende familiegeschiedenis die diep is geworteld in de fundamenten van Weltevrede.

Wijn-spijsadvies Weltevrede Cherrychoc Merlot

Deze wijn past perfect bij barbecue, pasta, grillades, ossenhaas.

Bestel Weltevrede Cherrychoc Merlot online

Snel genieten van deze heerlijke wijn? U kunt Weltevrede Cherrychoc Merlot online bestellen in de webshop van Flesjewijn.com. We bezorgen uw wijn snel en veilig bij u thuis. Bestel dus snel uw wijn in onze online wijnhandel!

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Vegan wijn
Wijnhuis Weltevrede
Druivensoort Merlot
Wijnland Zuid Afrika
Wijnstreek Robertson
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten

Weltevrede

Het Zuid-Afrikaanse Weltevrede is een familiewijngoed in het wijngebied Robertson Valley, dichtbij het stadje Bonnievale. Het bedrijf ontstond toen Klaas Jonker in 1912 een boerderij kocht en de eerste wijngaarden in het gebied aanplantte. Inmiddels is de 4e generatie Jonker, Philip Jonker, actief op het wijngoed. Had de familie Jonker in 1969 nog ‘maar’ 65 hectare wijngaard, tegenwoordig bezit men maar liefst 160 hectare, waaronder de wijndomeinen Muscadel, River’s Edge en Sonop.

Misschien ook interessant