• Warre's 2020 Vinhas Velhas Vintage Port

Warre's 2020 Vinhas Velhas Vintage Port

Port uit  DouroPortugal


9.4
Beschikbaarheid: Nog 3 op voorraad
Ontvang 555 Spaarpunten i
185,00

Warre's 2020 Vinhas Velhas Vintage Port 350th Anniversary Edition

Warre's 2020 Vinhas Velhas Vintage Port is intens fruitig met een uitzonderlijke concentratie. Je ruikt een uitbundige frisheid omhult door een ongelooflijk bereik van bloemen-, fruit- en kruidenaroma's, waaronder roos, lavendel, kruidnagel, bramen en tonen van mango. Dit is een vintage port die je betoverd en verleidt met zijn elegantie en onweerstaanbare charme. De smaak is geconcentreerd en gelaagd met
de fijnkorrelige tannines die de vele acceten van deze prachtig gestructureerde en complexe port fantastisch ondersteunen. 

2020 Vintage port van oude wijnstokken

Warre's 2020 Vinhas Velhas (oude wijnstokken) Vintage Port wordt uitsluitend gemaakt van de diepgewortelde, 80 tot 100 jaar oude gemengde wijnstokken. Voor het eerst heeft Warre's druiven gebruikt die afkomstig zijn van de 2 landgoederen, Quinta da Cavadinha en Quinta do Retiro. Op deze quinta's zijn de druivensoorten gemengd aangepland (field blend) en worden de wijngaarden nog traditioneel geploegd met behulp van paarden. Beide dragen ongeveel evenveel bij aan de uiteindelijke blend voor deze 2020 vintage port.

2020: lage oogst van uitzonderlijke kwaliteit

Er waren drie wijnstokken nodig om één fles van deze Vintage Port te produceren - meestal is er maar één wijnstok nodig. De uitzonderlijk lage opbrengsten van de oogst en het zelfs enigzins "verdrogen" van de druiven door het extreme weer resulteerde in verbazingwekkend diepgekleurde en geconcentreerde most waar een prachtig gestructureerde en intense wijn uit komt met verleidelijke frisheid en verfijnde zuren. De totale productie van de Warre's 2020 Vinhas Velhas Vintage Port 350th Anniversary Edition is slechts 2400 flessen.

Warre's 2020 Vintage Port bestellen

De Warre's 2020 Vinhas Velhas Vintage Port 350th Anniversary Edition is verpakt in een mooie bijpassende houten kist met schuifdeksel. Hiermee kan je hem goed beschermd bewaren en is het tevens een mooie verpakking voor een bijzonder relatiegeschenk. Wil je van deze 2020 vintage port thuis genieten dan is deze hier online op flesjewijn.com te bestellen en zorgen we ervoor dat je deze goed verpakt snel thuis bezorgd krijgt. Kan je niet wachten om van de Warre's 2020 Vinhas Velhas Vintage Port 350th Anniversary Edition te genieten kom dan naar onze winkel Flesjewijnshop in Oudenbosch.

Specificaties

Wijnsoort Port
Wijnhuis Warre's Port
Druivensoort Touriga Franca
Touriga Nacional
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol20%
Maximum aantal3

Misschien ook interessant