Login en profiteer van extra voordeel
  • Tator Primitivo Geschenk

Tator Primitivo Geschenk

Relatiegeschenken uit  SalentoItalië


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 57 Spaarpunten i

Wijngeschenk Tator Primitivo

Dit relatiegeschenk bestaat uit een 1 fles Tator Primitivo van Poggio Le Volpi verpakt in een kokerdoos (thema: Houtnerf). De mooie Tator Primitivo van Poggio Le Volpi is gemaakt van handgeplukte, overrijpe druiven. Tator Primitivo heeft een granaatrode kleur. Is een stevige wijn met aroma's van rijp rood fruit en jam, met duidelijke tonen van kaneel, gedroogde vijgen en amandelen. Complexe wijn, met een volle smaak, goede body en structuur.

Tator Primitivo: rode wijn uit Italië 

Tator is een eeuwenoude god uit het zuidoosten van Italië. Net als de Primitivo druif is hij onlosmakelijk verbonden met dit gebied. Deze Primitivo wijn is gemaakt van hand geplukte, overrijpe druiven. De handen op het etiket zijn de handen van de wijnmaker. Hij ziet deze wijn namelijk als de ultieme expressie van zijn vakmanschap.

Bestel Tator Primitivo in geschenkverpakking online

Snel genieten van deze heerlijke wijn? U kunt Tator Primitivo online bestellen in de webshop van Flesjewijn.com. We bezorgen uw wijn snel en veilig bij u thuis. Bestel dus snel uw wijn in mooie geschenkverpakking  in onze online wijnhandel! Mocht u meerdere Tator Primitivo geschenkpakketten willen versturen, neem dan contact met ons op (info@flesjewijn.com) voor een speciale prijsafspraak.

Specificaties

Wijnsoort Relatiegeschenken
Wijnhuis Poggio Le Volpi
Druivensoort Primitivo
Wijnland Italië
Wijnstreek Salento
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75

Poggio Le Volpi

Poggio Le Volpi is gevestigd in Monteporzio Cato, een paar kilometer ten zuiden van Rome. Mario Mergè begon in de jaren '20 van de vorige eeuw met de productie van wijn en olijfolie. Hij deelde zijn levens- en werkervaring met zijn zoon Arando, die vervolgens zijn kennis op zijn zoon Felice overbracht, zodat hij wijnmaker van de derde generatie in zijn familie werd.

Om invulling te geven aan zijn ultieme "wijndroom" richtte hij in de jaren '90 het Italiaanse wijnhuis Poggio le Volpi op. De filosofie van dit wijnhuis: wijnen maken die de rijkdom van de bodem en de kennis over de wijnstokken benadrukken. Daarom mogen alleen de allerbeste wijngaarden - na een zorgvuldige selectie - de naam Poggio Le Volpi dragen.