• Six Grapes Reserve Port Geschenk

Six Grapes Reserve Port Geschenk

Port uit  DouroPortugal


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 63 Spaarpunten i
21,95

Graham's Six Grapes Reserve Port relatiegeschenk

Geeft eens een Six Grapes Reserve Port geschenk. Deze Graham's Six Grapes port is een reserve port, donker van kleur, vol van smaak, structuur en een lange sappige afdronk. Deze Six Grapes port ligt in houtwol en is mooi verpakt in een houten wijnkist met schuifdeksel. De ultieme cadeautip: een kwaliteitsport als relatiegeschenk!

Graham's Six Grapes Reserve Port

Een prachtige apéritiefport, maar het best komt deze port tot zijn recht bij een keur aan stevige, uitgesproken kaassoorten (Stilton). De lagering vindt plaats gedurende 4 tot 5 jaar op eiken vaten in de lodges van Vila Nova de Gaia. In tegenstelling tot Vintage port behoeft deze port niet direct na opening geconsumeerd te worden. Wel adviseren wij u de Six Grapes binnen een maand na opening te consumeren en zodoende optimaal van de kwaliteit te genieten!

Prijzen die Graham's Six Grapes Reserve Port heeft gewonnen

Deze Six Grapes port heeft veel van het karakter van Vintage Port maar heeft geen depot omdat het bezinksel in het fust achterblijft bij het bottelen. De wijn wordt niet direct na de vinificatie gebotteld. De ontwikkeling heeft dus volledig op fust plaatsgevonden.

  • Gold Medal: Decanter World Wine Awards 2017
  • Gold Medal: Decanter World Wine Awards 2013
  • Trophy Medal: Decater World Wine Awards 2013
  • Silver Medal: International Wine Challenge 2013

Wijn-spijsadvies Graham's Six Grapes Reserve Port

Deze port past perfect bij stevige kaas (blauwschimmel, stilton) en bij pure chocolade (desserts).

Bestel Graham's Six Grapes Reserve Port geschenk online

In de webshop van Flesjewijn.com bestelt u deze heerlijke rode port in geschenkverpakking snel en eenvoudig online. Mocht u meerdere Six Grapes Reserve Port relatiegeschenken willen versturen neem dan contact met ons op (info@flesjewijn.com) voor een speciale prijsafspraak.

Specificaties

Wijnsoort Port
Relatiegeschenken
Wijnhuis Graham's Port
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Kleur Rood

Graham's Port

Op de steile hellingen langs de rivier de Douro zijn op ontelbare terrassen de wijngaarden aangelegd,waaronder die van W&J Graham's. 
Graham's Port wordt wereldwijd door kenners beschouwd als de beste in opmerkelijke, en uitgebalanceerde port. Met name de hogere portkwaliteiten als Vintage Port en Late Bottled Vintage scoren in vergelijkende proeverijen zeer goed. 

Graham's is werelds meest bewonderde Port huis

Graham's Port is in 2016 verkozen tot 's werelds meest bewonderde Port huis. Deze lijst wordt ieder jaar samengesteld door Drinks International, waarin de top 50 van de meest bewonderde wijnmerken ter wereld staan. De lijst met 's werelds meest bewonderde wijnmerken wordt jaarlijks door Drinks International uitgebracht waarbij meer dan 200 van 's werelds beste wijnmeesters, sommeliers, wijnkopers, vinologen en journalisten hun stem uitbrengen om deze lijst samen te stellen.

Misschien ook interessant