• Signature Montplo Blanc Colombard Ugni Blanc

Signature Montplo Blanc Colombard Ugni Blanc

Signature Montplo Blanc Colombard Ugni Blanc: Een wijn als een frisgroene appel, met een licht exotisch bouquet.

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1–5 werkdagen in huis
Prijs vanaf Ontvang 93 Spaarpunten
5,25

Uitgebreide omschrijving

 

De Signature Montplo serie is een mooie toegangelijke huiswijn serie bestaande uit een rode, witte en rosé variant. Het zijn stuk voor stuk wijnen die toegankelijk zijn voor een gevarieerde groep mensen en zullen het als huiswijn of als feestwijn zeker goed doen. De Signature Montplo wijnen combineren makkelijk bij gevarieerd buffet of barbecue. Het zijn wijnen voor alledag en ook prima om zo te drinken of lekker mee te borrelen.

Signature Montplo Blanc Colombard Ugni Blanc: Een wijn als een frisgroene appel, met een licht exotisch bouquet.

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Wijnhuis Vin de France
Druivensoort Colombard
Ugni Blanc
Wijnland Frankrijk
Inhoud fles(cl)75
Minimum aantal6

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten

Vin de france

'Vin de France' is een vermelding die een dubbele garantie inhoudt: erkende knowhow en dat de wijn exclusief in Frankrijk wordt gemaakt. In Frankrijk en in tal van andere landen is 'Vin de France' de sleutel tot het plezier van Franse wijnen in alle eenvoud. Deze vermelding staat zowel op fruitige rode wijnen, elegante witte wijnen als vlotte roséwijnen.

Producenten van ‘Vin de France’ kunnen ook verschillende druivensoorten samenvoegen, druiven met heel uiteenlopende smaken, zoals chardonnay en syrah. Hun complementair karakter kan resulteren in bijzonder harmonieuze en smaakvolle wijnen. Zo wordt bijvoorbeeld de kracht van cabernet sauvignon aan het fluwelige karakter van merlot gekoppeld. De kunst van verschillende druivenrassen of cépages samenvoegen noemen we blenden of assembleren.

Indien de producenten wensen, kunnen ze op het etiket de naam van de druivensoort(en) vermelden waarvan de wijn afkomstig is, alsook het jaartal. Veel wijnen met de vermelding 'Vin de France' zijn vaak merkwijnen, waardoor ze makkelijker herkenbaar zijn in de winkel. Zo zorgen merkwijnen ervoor dat de aankoop een stuk eenvoudiger wordt, waarbij ze tegelijk garant staan voor een constante smaak. Hieronder ons Vin de France wijn assortiment