• Segreto Rosso - My Red Secret

Segreto Rosso - My Red Secret

Rode wijn uit  Italië


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 21 Spaarpunten i
7,99

Segreto Rosso - My Red Secret

Segreto Rosso - My Red Secret is zo'n Italiaanse rode wijn waarbij je het bij de geur al weet, dit is lekker. Je ruikt rood fruit als kersen en pruimen vermengd met gedroogde fruittonen. De smaak lekker sappig en vol, ook hier proef je het kersenfruit in combinatie met laurier en een fijne specerijen toon. Deze zwoele en gulle wijn is een heerlijk geheim om te delen!

Italiaanse tafelwijn

Segreto Rosso - My Red Secret is een Vino da Tavola VDT, dat wil zeggen het geen oorsprongbenaming heeft. Je zou kunnen zeggen dat het een "gewone" Italiaanse wijn is maar Segreto Rosso - My Red Secret is meer dan dat. Een Vino da Tavola als deze is wat de Italianen zelf veel drinken, en die weten echt wel wat lekker is! Ze zijn veelal enkel in Italië te koop maar wij vonden deze wijn te lekker en zijn blij met deze aanwinst in ons assortiment.

Blend van Italiaanse druiven

Een Italiaanse tafelwijn is meestal een blend van verschillende druivensoorten die vaak meer geschikt zijn voor lokale consumptie. Er zijn natuurlijk uitzonderingen zoals Segreto Rosso - My Red Secret, een heerlijke tafelwijn die zeer geliefd is en daarnaast ook aantrekkelijk is van prijs. De wijnmaker Carlo Sani heeft met zijn jarenlange ervaring de mooiste druiven van de beste wijngaarden te selecteren. Hierbij werkt hij samen met veel bevriende wijnproducenten uit heel Italië. Met de meest eigentijdse vinificatietechnieken en een gedoseerde houtlagering is Segreto Rosso - My Red Secret echt een wijn geworden die bij velen in de smaak zal vallen.

Genieten met Segreto Rosso - My Red Secret

Segreto Rosso - My Red Secret is een heerlijke wijn om zo te drinken. Past prima bij een gezellige borrel met vrienden. Daarnaast houdt deze Italiaanse rode wijn van geroosterd en gegild vlees, stoofpotten en natuurlijk kaas. Wil je van deze wijn thuis genieten dan is deze rode wijn hier online op flesjewijn.com te bestellen en zorgen we ervoor dat je deze goed verpakt snel thuis bezorgd krijgt. Kan je niet wachten om van de Segreto Rosso - My Red Secret te genieten kom dan naar onze wijnwinkel Flesjewijnshop in Oudenbosch.

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Wijnland Italië
Kleur Rood
Smaakprofiel (voorkeuren) Vol
Inhoud fles(cl)75 cl
Alcohol13.5%

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten

Misschien ook interessant