• Santa Rita Medalla Real Reserva Sauvignon Blanc
Actie

Santa Rita Medalla Real Reserva Sauvignon Blanc

Witte wijn uit  Casablanca ValleyChili


9.4
Beschikbaarheid: Op voorraad
11,95 8,99

Santa Rita Medalla Real Reserva Sauvignon Blanc

Santa Rita Medalla Real Reserva Sauvignon Blanc is een elegante witte wijn met een mooie gele kleur.  In de geur herken je een mix van citrusvruchten, passievrucht en subtiele kruiden. De smaak heeft een aangename zuurgraad die de Sauvignon Blanc zijn frisheid geeft.

Sauvignon Blanc uit Casablanca Valley in Chili

Dicht bij de Stille Oceaan met een koel klimaat, in de Casablanca Valley, genieten de druiven van de koele ochtendmist en iets later op de dag de land inwaartse zeewind die de mist doet verdrijven. Ideaal voor de druiven om rijp te worden, maar niet te rijp.

Santa Rita Medalla Real Reserva Sauvignon Blanc bestellen

Deze Sauvignon Blanc is heerlijk als aperitief, daarnaast ook heerlijk bij gemarineerde vis of kip. Wil je van deze wijn thuis genieten dan is deze hier online op flesjewijn.com te bestellen en zorgen we ervoor dat je deze goed verpakt snel thuis bezorgd krijgt. Kan je niet wachten om de Santa Rita Medalla Real Reserva Sauvignon Blanc te drinken kom dan naar onze wijnwinkel Flesjewijnshop in Oudenbosch.

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Wijnhuis Santa Rita
Druivensoort Sauvignon Blanc
Wijnland Chili
Wijnstreek Casablanca Valley
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol13%

Viña Santa Rita

Viña Santa Rita is gesticht in 1880 door Don Domingo Fernández Concha, een vooraanstaand zakenman en publieke figuur van die tijd. Don Domingo bracht de beste Franse druivensoorten naar de rijke bodems van de Maipo-vallei, samen met gespecialiseerde apparatuur en een team van topwijnmakers uit Frankrijk. Dit bracht technieken die tot nu toe onbekend waren in Chili, veranderde de manier waarop wijnen in het land werden gemaakt en zorgde voor spectaculaire resultaten.

Misschien ook interessant