• Santa Rita Medalla Real Reserva Chardonnay
Actie

Santa Rita Medalla Real Reserva Chardonnay

Witte wijn uit  Chili


9.4
Beschikbaarheid: Op voorraad
11,95 8,99

Santa Rita Medalla Real Reserva Chardonnay

Santa Rita Medalla Real Reserva Chardonnay is een elegante droge chardonnay met een goudgele kleur. Je ruikt aroma’s van tropisch fruit en grapefruit, in combinatie met tonen van vanille. De aanhoudende afdronk kenmerkt zich door een aangename zuurgraad en zachtheid.

Chardonnay uit Limari Valley Chili

Een van de noordelijk gelegen wijngebieden in Chili, Limari en onderdee van Coquimbo Valley. Hier wordt het klimaat sterk beïnvloed door de Stille Oceaan en de laaggelegen Coastal Mountains. De warme temperatuur wordt getemperd door een koele wind. Dit klimaat zorgt voor een Chardonnay die perfect in balans is.

Santa Rita Medalla Real Reserva Chardonnay bestellen

Deze Chardonnay is een ideale wijn voor bij rijke visgerechten sint-jakobsschelpen en kreeft. Wil je van deze wijn thuis genieten dan is deze hier online op flesjewijn.com te bestellen en zorgen we ervoor dat je deze goed verpakt snel thuis bezorgd krijgt. Kan je niet wachten om de Santa Rita Medalla Real Reserva Chardonnay te drinken kom dan naar onze wijnwinkel Flesjewijnshop in Oudenbosch.

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Wijnhuis Santa Rita
Druivensoort Chardonnay
Wijnland Chili
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol14%

Viña Santa Rita

Viña Santa Rita is gesticht in 1880 door Don Domingo Fernández Concha, een vooraanstaand zakenman en publieke figuur van die tijd. Don Domingo bracht de beste Franse druivensoorten naar de rijke bodems van de Maipo-vallei, samen met gespecialiseerde apparatuur en een team van topwijnmakers uit Frankrijk. Dit bracht technieken die tot nu toe onbekend waren in Chili, veranderde de manier waarop wijnen in het land werden gemaakt en zorgde voor spectaculaire resultaten.

Misschien ook interessant