• Salvaterra Riposato Veneto Rosso

Salvaterra Riposato Veneto Rosso

De Salvaterra Riposato Veneto Rosso is gestoeld op de grote amarone wijnen van SalvaTerra. Riposato, "uitgerust", is een selectie van inheemse Veneto-druiven die een korte droging ondergaat van twee maanden, in luchtgeventileerde kratten. Dit proces versterkt de intensiteit van het uiteindelijke sap waarvan deze Riposato wordt gecomponeerd. De wijn rust vervolgens drie maanden op eiken om dan uiteindelijk op fles te gaan.

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1–5 werkdagen in huis
8,95
Ontvang 24 Spaarpunten

Spaar voor extra korting met een gratis account

Kijk voor alle wijnen van Salvaterra hier >

Uitgebreide omschrijving

De Salvaterra Riposato Veneto Rosso is gestoeld op de grote amarone wijnen van SalvaTerra. Riposato, "uitgerust", is een selectie van inheemse Veneto-druiven die een korte droging ondergaat van twee maanden, in luchtgeventileerde kratten. Dit proces versterkt de intensiteit van het uiteindelijke sap waarvan deze Riposato wordt gecomponeerd. De wijn rust vervolgens drie maanden op eiken om dan uiteindelijk op fles te gaan.

Wijn met de herkenbare rijke tonen van bosvruchten en kers, rustiek in de neus, volumineus in de mond. Een lichte toets hout maakt hem compleet voor de liefhebbers van klassiek goed Italiaans rood met karakter.

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Wijnhuis Salvaterra
Wijnland Italië
Wijnstreek Veneto
Inhoud fles(cl)75
Maximum aantal9