Login en profiteer van extra voordeel
  • Salentein Sparkling Geschenk

Salentein Sparkling Geschenk

Mousserende wijn uit  MendozaArgentinië


9.6
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 51 Spaarpunten i

Dit Salentein Sparkling Geschenk bestaat uit een 1 fles Salentein Brut Cuvee Exceptionnelle Sparkling verpakt in een orginele Salentein Sparkling kokerdoos. Een mooi geschenk met een luxe uitstraling.

De Salentein Brut Cuvee Exceptionnelle Sparkling is een heldere goudgele wijn met een typerende en aantrekkelijke glans van Pinot Noir. Aroma's van groene appel en citrus fruit met een hint van geroosterd brood. Een plezierige, fruitige smaak met fijne, aanhoudende bubbeltjes. Harmonieus en goed in balans.

Eten & drinken: De Salentein Sparkling is een geweldig aperitief en past uitstekend bij schaal- en schelpdieren, vis, Oesters, en niet te vergeten erg lekker bij sushi!

Mooi om kado te geven als relatiegeschenk of kerstpakket. Mocht u meerdere Salentein Sparkling Geschenk pakketten willen versturen neem dan contact met ons op (info@flesjewijn.com) voor een speciale prijsafspraak.

Bodegas Salentein

Bodegas Salentein, gelegen op 1100 meter hoogte aan de voet van het Andesgebergte, is in 1992 opgericht door de Nederlandse zakenman Mijndert Pon. De zeer opvallende bodega, ontworpen door de beroemde architect Mario Day Arenas, heeft de vorm van een kruis waarin de houten vaten 8 meter onder de grond liggen. Door de bijzondere klimatologische eigenschappen is het één van de meest geschikte regio’s in Zuid-Amerika om kwaliteitswijnen te produceren. De wijnen van Bodegas Salentein worden dan ook regelmatig onderscheiden tijdens internationale competities. Meer over Salentein >>