Login en profiteer van extra voordeel
  • Salentein Sauvignon Blanc Geschenk

Salentein Sauvignon Blanc Geschenk

Witte wijn uit  MendozaArgentinië


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 51 Spaarpunten i

Dit Salentein Sauvignon Blanc Geschenk bestaat uit een 1 fles Salentein Selection Sauvignon Blanc verpakt in een orginele Salentein kokerdoos. De Salentein Selection Sauvignon Blanc een prachtige bleekgele wijn met een groene zweem. Intense aroma’s van wit fruit en kruisbes, aangevuld met citroen en groene kruiden. Lichte hint van hout. Perfecte structuur en goede zuurgraad. De smaak is vol en sappig. Complete, aangename en goed gebalanceerde lange finale. 

Eten en drinken: Een mooie Sauvinon Blanc om zo te drinken maar past ook uitstekend bij salades, schaal- en schelpdieren.

Mooi om kado te geven als relatiegeschenk of kerstpakket. Mocht u meerdere Salentein Sauvignon Blanc Geschenk pakketten willen versturen neem dan contact met ons op (info@flesjewijn.com) voor een speciale prijsafspraak.

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Wijnhuis Bodegas Salentein
Druivensoort Sauvignon Blanc
Wijnland Argentinië
Wijnstreek Mendoza
Kleur Wit
Inhoud fles(cl)75

Bodegas Salentein

Bodegas Salentein, gelegen op 1100 meter hoogte aan de voet van het Andesgebergte, is in 1992 opgericht door de Nederlandse zakenman Mijndert Pon. De zeer opvallende bodega, ontworpen door de beroemde architect Mario Day Arenas, heeft de vorm van een kruis waarin de houten vaten 8 meter onder de grond liggen. Door de bijzondere klimatologische eigenschappen is het één van de meest geschikte regio’s in Zuid-Amerika om kwaliteitswijnen te produceren. Bodegas Salentein produceert verschillende wijnseries, van jonge fruitige wijnen tot houtgelagerde en icoon wijnen, hierdoor heeft Salentein een grote range aan wijnen geschikt voor elke wijndrinker!

Misschien ook interessant