Login en profiteer van extra voordeel
  • Salentein Merlot Geschenk

Salentein Merlot Geschenk

Rode wijn uit  MendozaArgentinië


9.4
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 51 Spaarpunten i

Dit Salentein Merlot Geschenk bestaat uit een 1 fles Salentein Barrel Selection Merlot verpakt in een originele Salentein kokerdoos. De Salentein Barrel Selection Merlot in de neus treft u zoete aroma's van bosbessen en een subtiele hint van geurige kruiden, munt en cederhout. Krachtige, fruitige rode wijn met een zeer mooie structuur en een perfecte balans tussen fruit en hout. De druiven zijn met de hand geplukt. Een combinatie van moderne en traditionele technieken. De rijping geschiedt op nieuwe Franse eiken vaten en duurt 17 maanden.

Eten en drinken: Een Merlot die uitstekend te combineren is met rood vlees, Vederwild (zoals Fazant, patrijs of kwartel) en Haarwild (zoals haas, ree, hert en konijn)

Mooi om kado te geven als relatiegeschenk of kerstpakket. Mocht u meerdere Salentein Merlot Geschenk pakketten willen versturen neem dan contact met ons op (info@flesjewijn.com) voor een speciale prijsafspraak.

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Wijnhuis Bodegas Salentein
Druivensoort Merlot
Wijnland Argentinië
Wijnstreek Mendoza
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75

Bodegas Salentein

Bodegas Salentein, gelegen op 1100 meter hoogte aan de voet van het Andesgebergte, is in 1992 opgericht door de Nederlandse zakenman Mijndert Pon. De zeer opvallende bodega, ontworpen door de beroemde architect Mario Day Arenas, heeft de vorm van een kruis waarin de houten vaten 8 meter onder de grond liggen. Door de bijzondere klimatologische eigenschappen is het één van de meest geschikte regio’s in Zuid-Amerika om kwaliteitswijnen te produceren. De wijnen van Bodegas Salentein worden dan ook regelmatig onderscheiden tijdens internationale competities. Meer over Salentein >>

Misschien ook interessant