Login en profiteer van extra voordeel
  • Salentein Brut Cuvee Exceptionnelle Sparkling

Salentein Brut Cuvee Exceptionnelle Sparkling

Mousserende wijn uit  MendozaArgentinië


9.6
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 42 Spaarpunten i

De Salentein Brut Cuvee Exceptionnelle Sparkling is een helder goudgele mousserende wijn. Expressieve aroma's van groene appel en citrus fruit met een hint van geroosterd brood. Een plezierige, fruitige smaak met fijne, aanhoudende bubbeltjes. 

Salentein Brut Cuvee Exceptionnelle Sparkling is een mousserende wijn uit Argentinië van bijzonder goede kwaliteit. Echt een super fijne harmonieuze mousserende wijn die goed in balans is. Hierdoor erg lekker om zo te drinken maar is ook erg mooi in combinatie met schaal- en schelpdieren, vis, Oesters, Kreeft en niet te vergeten sushi.

Specificaties

Wijnsoort Mousserende wijn
Mousserend wit
Wijnhuis Bodegas Salentein
Druivensoort Chardonnay
Pinot Noir
Wijnland Argentinië
Wijnstreek Mendoza
GeurAroma's van groene appel en citrus fruit met een hint van geroosterd brood
SmaakEen plezierige, fruitige smaak met fijne, aanhoudende bubbeltjes
Inhoud fles(cl)75

Bodegas Salentein

Bodegas Salentein, gelegen op 1100 meter hoogte aan de voet van het Andesgebergte, is in 1992 opgericht door de Nederlandse zakenman Mijndert Pon. De zeer opvallende bodega, ontworpen door de beroemde architect Mario Day Arenas, heeft de vorm van een kruis waarin de houten vaten 8 meter onder de grond liggen. Door de bijzondere klimatologische eigenschappen is het één van de meest geschikte regio’s in Zuid-Amerika om kwaliteitswijnen te produceren. De wijnen van Bodegas Salentein worden dan ook regelmatig onderscheiden tijdens internationale competities. Meer over Salentein >>