• Roberto Sarotto Langhe DOC Arneis 'Runcneuv'

Roberto Sarotto Langhe DOC Arneis 'Runcneuv'

Roberto Sarotto Langhe DOC Arneis 'Runcneuv' is een bijzonder stijlvolle witte wijn. Heeft een verleidelijke aroma van vers fruit, bloemen met een hint van amandelen in de mond. De bloemrijke, fruitige elegantie, weelderigheid en zachte frisheid maken het een ideale match voor alledaagse en lichte gerechten. Maar Roberto Sarotto Langhe DOC Arneis 'Runcneuv' is ook een verassend aperitief.

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1-3 werkdagen in huis
10,95
  • 9,95 p.st. bij 6+ flessen
Ontvang 30 Spaarpunten

Spaar voor extra korting met een gratis account

Kijk voor alle wijnen van Roberto Sarotto hier >

Uitgebreide omschrijving

Een aantal jaren nu produceert Roberto zijn 'Runcneuv' Arneis het is een bijzonder stijlvolle witte wijn. Heeft een verleidelijke aroma van vers fruit, bloemen met een hint van amandelen in de mond. De bloemrijke, fruitige elegantie, weelderigheid en zachte frisheid maken het een ideale match voor alledaagse en lichte gerechten. Maar Roberto Sarotto Langhe DOC Arneis 'Runcneuv' is ook een verassend aperitief.

Roberto heeft uit een zeer oude wijngaard in de Langhe regio, een selectie gemaakt van de beste oude wijnstokken van het Arneis-druivenras en heeft deze vakkundig gereproduceerd. Hierdoor is hun genetische erfgoed intact is gebleven om deze zeer speciale druiven, en uiteindelijk fantastische wijn te produceren.

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Wijnhuis Roberto Sarotto
Druivensoort Arneis
Wijnland Italië
Wijnstreek Piemonte
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol13%