• Quinta do Vesuvio 2015 Vintage Port

Quinta do Vesuvio 2015 Vintage Port

Port uit  DouroPortugal


9.6
Beschikbaarheid: Uitverkocht
Ontvang 186 Spaarpunten i
62,95

De Quinta do Vesuvio 2015 Vintage Port is een bijzondere krachtpatser van een Vintage Port met verse aroma's van donker fruit, afgerond met een geur van viooltjes. Zeer krachtig in de mond met goede zuurgraad van de tannines. Lang en intens met prachtige structuur.

De Quinta do Vesuvio 2015 Vintage Port is beperkt op voorraad. Op = Op!

Bewaaradvies voor de Quinta do Vesuvio 2015 Vintage Port: minimaal 15 jaar. Decanteren minimaal 8 uur voor gebruik. Wanneer deze 2015 Vintage Port jong gedronken wordt heeft hij amper depot. Dit zal met de jaren toenemen. Na openen kunt u 2 dagen van deze port genieten. Licht gekoeld serveren (16º-18ºC).

Specificaties

Wijnsoort Port
Wijnhuis Quinta do Vesuvio
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75 cl
Alcohol20%

Quinta do Vesuvio

In 1989 verwierf de familie Symington het landgoed Quinta do Vesuvio en sindsdien ontwikkelt het landgoed zich door een ambitieus investeringsprogramma. Gezien de bevoorrechte grondsamenstelling van het gebied leent het zich uitstekend voor het maken van Vintage Port. De Quinta do Vesuvio maakt al jaren top Vintages met een legendarische status en wordt inmiddels gerekend tot één van de beste producenten van Vintage Port. Sinds kort maken zij naast Port ook wijnen.

Misschien ook interessant