Login en profiteer van extra voordeel
  • Proefdoos Salentein Pick & Mix

Proefdoos Salentein Pick & Mix

Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 267 Spaarpunten i
Flessen per doos: 6

Stel uw pakket samen *

Maak kennis met de Barrel Selection serie van het Argentijnse wijnhuis Bodegas Salentein. De Barrel Selection wijnen zijn expressieve wijnen en elke druivensoort laat de beste kwaliteiten die ze heeft zien. En dat proeft je! Dit levert mooie wijnen op die ook bijzonder goed combineren bij een diner. In deze Proefdoos Barrel Selection serie bepaald u zelf de inhoud en ontdek zo de mooie diversiteit van deze wijnen van Salentein.

Pick & MIx in deze Salentein proefdoos zelf de inhoud. Er gaan 6 flessen in waarbij gekozen kan worden uit de verschillende Salentein Barrel Selection wijnen. De Barrel Selection wijnen zijn expressieve smaakvolle wijnen van de verschillende druivensoorten Chardonnay, Sauvignon Blanc, Malbec, Merlot, Pinot Noir en Cabernet Sauvignon.

Bodegas Salentein

Bodegas Salentein, gelegen op 1100 meter hoogte aan de voet van het Andesgebergte, is in 1992 opgericht door de Nederlandse zakenman Mijndert Pon. De zeer opvallende bodega, ontworpen door de beroemde architect Mario Day Arenas, heeft de vorm van een kruis waarin de houten vaten 8 meter onder de grond liggen. Door de bijzondere klimatologische eigenschappen is het één van de meest geschikte regio’s in Zuid-Amerika om kwaliteitswijnen te produceren. De wijnen van Bodegas Salentein worden dan ook regelmatig onderscheiden tijdens internationale competities. Meer over Salentein >>

Misschien ook interessant