Login en profiteer van extra voordeel
  • Proefdoos Salentein Pick & Mix

Proefdoos Salentein Pick & Mix

Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 276 Spaarpunten i
Flessen per doos: 6

Salentein wijnen proeven

Maak kennis met de Barrel Selection serie van het Argentijnse wijnhuis Bodegas Salentein. De Barrel Selection wijnen zijn expressieve wijnen en elke druivensoort laat de beste kwaliteiten die ze heeft zien. En dat proeft je! Dit levert mooie wijnen op die ook bijzonder goed combineren bij een diner. In deze Proefdoos Barrel Selection serie bepaald u zelf de inhoud en ontdek zo de mooie diversiteit van deze wijnen van Salentein.

Zelf je Salentein Proefdoos vullen

Pick & Mix in deze Salentein proefdoos zelf de inhoud. Ga je voor enkel witte Salentein wijnen, de rode Salentein wijnen of je eigen persoonlijke selectie van de Salentein Barrel Selection wijnen het kan allemaal. Er gaan 6 flessen in waarbij gekozen kan worden uit de verschillende Salentein Barrel Selection wijnen. De Barrel Selection wijnen zijn expressieve smaakvolle wijnen van de verschillende druivensoorten  Chardonnay, Sauvignon Blanc, Malbec, Merlot, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc.

Bodegas Salentein

Bodegas Salentein, gelegen op 1100 meter hoogte aan de voet van het Andesgebergte, is in 1992 opgericht door de Nederlandse zakenman Mijndert Pon. De zeer opvallende bodega, ontworpen door de beroemde architect Mario Day Arenas, heeft de vorm van een kruis waarin de houten vaten 8 meter onder de grond liggen. Door de bijzondere klimatologische eigenschappen is het één van de meest geschikte regio’s in Zuid-Amerika om kwaliteitswijnen te produceren. De wijnen van Bodegas Salentein worden dan ook regelmatig onderscheiden tijdens internationale competities. Meer over Salentein >>

Misschien ook interessant