• Proefdoos Italië (9 flessen)
Actie

Proefdoos Italië (9 flessen)

Beschikbaarheid: Op voorraad
92,50 82,95

Proefdoos Italiaanse wijnen (9 flessen)

Met deze proefdoos Italiaanse wijnen haal je het Italiaanse genieten in huis. Het is een samenstelling van zeer geliefde Italiaanse witte, rode en rosé wijn die bij velen enorm in de smaak vallen! Deze Proefdoos Italiaanse wijnen bestaat uit:

  • 2 flessen Oropasso IGT Veneto
  • 2 flessen Zenato San Benedetto Lugana
  • 1 fles Rosapasso Rose IGT Veneto
  • 2 flessen Ritorna Tre Autoctoni Rosso Farnese
  • 2 flessen Farina Valpolicella Ripasso Classico Superiore

Biscardo Vini

Met 150 jaar ervaring heeft de familie Biscardo haar "roots" in de wijn. Werkzaam vanuit Verona geven de broers Maurizio en Martino vandaag de dag leiding aan het familiebedrijf. Vanwege zijn expertise wordt Mauricio veelvuldig als consultant door bekende producenten in Italië ingehuurd. Hun wijnen staan bekend om hun gevaarlijke drinkbaarheid en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Farina

Farina is een Italiaans wijnhuis uit Veneto, traditioneel werkend dat met liefde en kennis gerund wordt door de familie Farina. De tradities, passie en toewijding zijn elementen die centraal staan voor hun hele werkwijze. Ze hebben dan ook heel bewust gekozen om te werken in de wijnmakerij. De wijnen zijn afkomstig van 45 hectares wijngaarden met de Valpolicella Classica benaming. Tien hiervan hebben ze in in eigendom en de overige 35 hectaren zijn van historische vertrouwelingen die altijd deel hebben uitgemaakt van de productie van hun wijnen. Het hele bedrijf is doordrengt met respect en aandacht voor de wijngaarden aangezien ze er van overtuigt zijn dat het oog voor detail hun tot een betere kwaliteit druiven brengt.

Zenato

Het wijnhuis Zenato is gelegen in San Benedetto di Lugana, 25 kilometer ten westen van Verona. Sergio Zenato richtte het wijnbedrijf op in 1960, gemotiveerd door zijn passie voor wijn en de toewijding voor kwaliteit die hij van zijn vader Silvino had geleerd. Hij stopt al zijn energie en talent in het maken van wijnen en dat resulteert in bijzondere, grootse wijnen!

Misschien ook interessant