Login en profiteer van extra voordeel
  • Proefdoos Errázuriz Max Reserva Pick & Mix

Proefdoos Errázuriz Max Reserva Pick & Mix

Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 267 Spaarpunten i
Flessen per doos: 6

Stel uw pakket samen *

Stel zelf deze proefdoos samen met Max Reserva wijnen van het Chileense wijnhuis Errázuriz. De Max Reserva wijnen zijn het resultaat van meer dan 150 jaar ervaring met wijnbouw en wijnmaken gecombineerd met de unieke kenmerken van de Aconcagua Vallei. De filosofie achter de Max Reserva wijnen is dat een goede voorbereiding en het herkennen en gebruik maken van kansen, de sleutel is voor succes. Ontdek zo de mooie diversiteit van deze Chileense wijnen van het wijnhuis Errázuriz

Er is voor deze proefdoos keuze uit de volgende Max Reserva wijnen: Errázuriz Max Reserva Cabernet Sauvignon, Errázuriz Max Reserva Carmenère, Errázuriz Max Reserva Chardonnay, Errázuriz Max Reserva Pinot Noir en Errázuriz Max Reserva Syrah.

De Errázuriz Max Reserva wijnen zijn afkomstig van de Max wijngaarden in de Aconcagua Vallei. En zij tonen met hun karakter en complexiteit de ware passie en het DNA van Viña Errazuriz. De druiven voor de Max Reserva serie worden met de hand geplukt. De wijnen kenmerken zich door fruitigheid en elegante houtrijping op Frans eiken.

Errázuriz

Viña Errázuriz maakt al meer dan 140 jaar Chileense kwaliteitswijnen. Don Maximiano Errázuriz heeft in 1870 Viña Errázuriz opgericht in de Aconcagua vallei, ligt 100 km ten noorden van de hoofdstad Santiago. Hij zag in dat deze vallei, met zijn koele regenachtige winters, hete droge zomers en de vochtige bries van de Oceaan, ideaal is voor de druiven teelt. Don Maximiano heeft de beste druiven variëteiten uit Frankrijk gehaald en met veel toewijding, geduld en doorzettingsvermogen dit barre land getransformeerd in een van de beste wijngaarden ter wereld.

Misschien ook interessant