Login en profiteer van extra voordeel
  • Proefdoos Errázuriz Estate Reserva Pick & Mix

Proefdoos Errázuriz Estate Reserva Pick & Mix

Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 177 Spaarpunten i
Flessen per doos: 6

Stel uw pakket samen *

Pick & Mix de inhoud van deze Proefdoos wijn

Bepaal in deze Errazuriz Estate Reserva proefdoos zelf de inhoud! Er gaan 6 flessen in, waarbij gekozen kan worden uit verschillende Errazuriz Estate Reserva wijnen. Kies uit de Errazuriz Estate Reserva Sauvignon Blanc, Chardonnay, Merlot, Carnemère en Cabernet Sauvignon.

Chileense wijn: Errázuriz Estate Reserva

Deze wijnen zijn het ultieme voorbeeld van kwaliteitswijn uit Chili. Errázuriz Estate Reserva wijnen komen van de wijngaarden die gelegen zijn in de "Valle de Aconcagua". (verschillende terroirs en met een eigen karakter en ligt zo'n 100 km boven Santiago) De Aconcagua vallei heeft een mediterraan klimaat met warme zomers met een verkoelende bries van de oceaan. Deze verkoelende invloed zorgt ervoor dat het groei seizoen zeker 2 weken langer is dan in een normaal Chileens wijngebied. De lagere rijping verbetert de kleur, intensiteit en concentratie van de wijnen.

Vinificatie Errázuriz Estate Reserva wijnen

De Errázuriz Estate Reserva wijnen zijn stuk voor stuk jonge wijnen waarbij de rode en chardonnay Estate wijnen een korte rijping op eiken vaten ondergaat. (varieert van 4 tot 8 maanden) Met de Errázuriz Estate Reserva wijnen komen de individuele kenmerken van de druivensoorten goed tot hun recht en worden maximaal tot uiting gebracht. De Erráruziz Estate Reserva wijnen delen een belangrijke eigenschap: de smaak en kwaliteit overtreffen de prijs ruimschoots. Errazuriz leent haar naam aan deze wijnen omdat ze de identiteit van het wijnhuis weerspiegelen: veelzijdig, ambitieus en innovatief. Proef deze Errázuriz Estate Reserva wijnen en ervaar de kwaliteit zelf. 

Bestel Errázuriz Estate Reserva wijnen online

Kies zelf welke wijnen uit deze collectie u graag zou willen ontvangen en vul uw proefdoos met zes flessen heerlijke wijn. Wij zorgen er vervolgens voor dat u snel van uw persoonlijke wijnselectie kan genieten. Ook leuk als kerstcadeau of relatiegeschenk!

Errázuriz

Viña Errázuriz maakt al meer dan 140 jaar Chileense kwaliteitswijnen. Don Maximiano Errázuriz heeft in 1870 Viña Errázuriz opgericht in de Aconcagua vallei, ligt 100 km ten noorden van de hoofdstad Santiago. Hij zag in dat deze vallei, met zijn koele regenachtige winters, hete droge zomers en de vochtige bries van de Oceaan, ideaal is voor de druiven teelt. Don Maximiano heeft de beste druiven variëteiten uit Frankrijk gehaald en met veel toewijding, geduld en doorzettingsvermogen dit barre land getransformeerd in een van de beste wijngaarden ter wereld.

Misschien ook interessant