Login en profiteer van extra voordeel
  • Proefdoos Errazuriz Estate Pick & Mix

Proefdoos Errazuriz Estate Series Pick & Mix

Rode wijn uit  Chili


9.6
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 177 Spaarpunten i

Pick & Mix in deze  Errazuriz Estate Reserva proefdoos zelf de inhoud. Er gaan 6 flessen in waarbij gekozen kan worden uit verschillende Errazuriz Estate Reserva wijnen. Kies uit de  Errazuriz Estate Reserva Sauvignon Blanc, Chardonnay, Merlot, Carnemère en Cabernet Sauvignon.

De Errázuriz Estate Reserva's zijn het ultieme voorbeeld van kwaliteitswijn uit Chili. Errázuriz Estate Reserva wijnen komen van de wijngaarden die gelegen zijn in de "Valle de Aconcagua". (verschillende terroirs en met een eigen karakter en ligt zo'n 100km boven Santiago) De Aconcagua vallei heeft een mediterraan klimaat met warme zomers met een verkoelende bries van de oceaan. Deze verkoelende invloed zorgt ervoor dat het groei seizoen zeker 2 weken langer is dan in een normaal Chileens wijngebied. De lagere rijping verbetert de kleur, intensiteit en concentratie van de wijnen. De Errázuriz Estate Reserva wijnen zijn stuk voor stuk jonge wijnen waarbij de rode en chardonnay Estate wijnen een korte rijping op eiken vaten ondergaat. (varieert van 4 tot 8 maanden) Met de Errázuriz Estate Reserva wijnen komen de individuele kenmerken van de druivensoorten goed tot hun recht en worden maximaal tot uiting gebracht. De Erráruziz Estate Reserva wijnen delen een belangrijke eigenschap: de smaak en kwaliteit overtreffen de prijs ruimschoots. Errazuriz leent haar naam aan deze wijnen omdat ze de identiteit van het wijnhuis weerspiegelen: veelzijdig, ambitieus en innovatief. Proef deze Errázuriz Estate Reserva wijnen en ervaar de kwaliteit zelf. 

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Witte wijn
Proefdozen
Wijnhuis Errázuriz
Wijnland Chili

Errázuriz

Viña Errázuriz maakt al meer dan 140 jaar Chileense kwaliteitswijnen. Don Maximiano Errázuriz heeft in 1870 Viña Errázuriz opgericht in de Aconcagua vallei, ligt 100 km ten noorden van de hoofdstad Santiago. Hij zag in dat deze vallei, met zijn koele regenachtige winters, hete droge zomers en de vochtige bries van de Oceaan, ideaal is voor de druiven teelt. Don Maximiano heeft de beste druiven variëteiten uit Frankrijk gehaald en met veel toewijding, geduld en doorzettingsvermogen dit barre land getransformeerd in een van de beste wijngaarden ter wereld.