• Pol Roger Brut Reserve Champagne Magnum

Pol Roger Brut Reserve Champagne Magnum

Pol Roger Brut Reserve is een elegante champagne waarin de Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay druiven uitstekend met elkaar in balans zijn. Kenmerkend zijn de goudgele tint en verfijnde mousse.

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1-8 werkdagen in huis
Prijs vanaf Ontvang 255 Spaarpunten
85,00

Uitgebreide omschrijving

De wijngaarden van Champagne Pol Roger zijn gelegen tegen doorgaans zachtglooiende hellingen van het departement Marne dicht bij de plaats Epernay en vallen 100% onder de Grand Cru status.

Een elegante champagne waarin de Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay druiven uitstekend met elkaar in balans zijn. Kenmerkend zijn de goudgele tint en verfijnde mousse.

Passend bij: aperitief.

Specificaties

Wijnsoort Mousserende wijn
Champagne
Mousserend wit
Wijnhuis Pol Roger
Druivensoort Chardonnay
Pinot meunier
Pinot Noir
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Champagne
Inhoud fles(cl)150
Alcohol12.5%

Pol Roger Champagne

Pol Roger Champagne is 'De favoriete Champagne van wijnschrijvers' en behoort tot de meest prestigieuze champagnehuizen. Het huis heeft sinds de oprichting in 1849 zijn familiekarakter intact weten te houden. Pol Roger bezit 80 hectare wijngaarden Grand Cru die rondom Epernay liggen in de Vallée de la Marne.

Belangrijk zijn de 7 kilometer lange kelders, die tot de koudste (+/- 9 gr. C) van de Champagnestreek behoren. Hoe lager de temperatuur, hoe langzamer de gisting, hoe fijner de belletjes en voller het bouquet. In 2004 verkreeg Pol Roger het predikaat 'hofleverancier' van Koningin Elizabeth II.