Login en profiteer van extra voordeel
  • Oxford Landing Estates Sauvignon Blanc

Oxford Landing Estates Sauvignon Blanc

Witte wijn uit  South AustraliaAustralië


9.5
Beschikbaarheid: Uitverkocht
Ontvang 153 Spaarpunten i

Unieke, lichte Sauvignon Blanc uit Austalië

Oxford Landing Estates Sauvignon Blanc is een ongewoon lichte Sauvignon Blanc uit Australië. Het lage alcoholpercentage maakt de witte wijn lekker toegankelijk. Dit in combinatie met het heerlijke frisse fruit van grapefruit, passiefruit en vers gemaaid gras maakt van deze wijn een Sauvignon Blanc met een verfrissende afdronk.

Fruitige Sauvignon Blanc

De zandbodem van Oxford Landing Estates vereist een zorgvuldig waterbeheer om uitdroging tijdens de zomermaanden te voorkomen. De wijngaarden hebben een irrigatie- en luifelsysteem en deze zijn afzonderlijk in te stellen zodat op iedere locatie een goede balans van licht en schaduw wordt bereikt. Hierdoor wordt de fruitkwaliteit geoptimaliseerd.

Hoe wordt deze Sauvignon Blanc gemaakt?

De druiven worden tijdens het koelste deel van de ochtend geplukt en rijpen op de schil om het maximale aan smaak te behouden. Tijdens de koele fermentatie worden aromatische gisten toegevoegd aan de schillen van de Sauvignon Blanc. Een deel van de druiven wordt gefermenteerd met behulp van inheemse gisten om de complexiteit op het midden-pallet te bevorderen.

Wijn-spijscombinatie met Oxford Landing Estates Sauvignon Blanc

Deze witte wijn is heerlijk in combinatie met couscous, garnalen, forel, Sint Jacobsschelpen en kipgerechten. Maar ook bij gerechten met venkel past deze wijn perfect.

Bestel Oxford Landing Estates Sauvignon Blanc online

Snel genieten van deze heerlijke witte wijn? U kunt Oxford Landing Estates Sauvignon Blanc online bestellen in de webshop van Flesjewijn.com. We bezorgen uw wijn snel en veilig bij u thuis. Plaats snel en eenvoudig uw order en wij zorgen ervoor dat u snel van uw wijn kunt genieten!

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Vegan wijn
Wijnhuis Oxford Landing Estates
Druivensoort Sauvignon Blanc
Wijnland Australië
Wijnstreek South Australia
Kleur Wit
Inhoud fles(cl)75
Minimum aantal6

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten

Oxford Landing Estates

De Oxford Landing wijngaarden liggen langs de Murray rivier, deze ligt ten zuiden van Adelaide en stroomt naar de Zuid Australische zee. De Oxford Landing wijngaarden zijn vernoemd naar een plaatsje in de buurt waar een oude stoomboot genaamd 'The City of Oxford' aan zijn einde kwam. Het bleek de perfecte omgeving te zijn voor de teelt van druiven met levendige, fruitige smaken.

Misschien ook interessant