• Noémie Vernaux Chardonnay 25cl

Noémie Vernaux Chardonnay 25cl

Witte wijn uit  BourgogneFrankrijk


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 63 Spaarpunten i
3,59

Noémie Vernaux Chardonnay 25cl

Noémie Vernaux Chardonnay is een klassiek authentieke Chardonnay, écht Franse stijl! Weelderig wit met tonen van vers exotisch fruit, perzik, meloen, boter en noten. Komend van de door Vernaux beheerde wijngaarden gelegen in het zuid frankrijk. Deze Franse Chardonnay is heerlijk toegankelijk en valt bij velen in de smaak. Serveer deze Chardonnay wijn op zo'n 8 a 10°C als aperitief of combineer bij gerechten met gevogelte, vis of wit vlees.

Klein flesje witte wijn

Naast de gangbare 75cl is deze Chardonnay ook verkrijgbaar in een klein flesje van 25cl ofwel een Piccolo flesje. De kleine flesjes wijn zijn ideaal om in huis te hebben en bijzonder geschikt om mee te nemen met een picknick, dagje strand, in een wijnkado of als onderdeel van een thuisproeverij. Deze kleine flesjes Noémie Vernaux Chardonnay zijn eenvoudig hier online op flesjewijn.com te bestellen en we zorgen ervoor dat je deze goed verpakt snel thuis bezorgd krijgt. Kan je niet wachten? Kom dan naar onze winkel Flesjewijnshop in Oudenbosch voor deze piccolo flesjes wijn.

Specificaties

Wijnsoort Witte wijn
Kleine flesjes
Wijnhuis Noémie Vernaux
Druivensoort Chardonnay
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Bourgogne
Kleur Wit
Inhoud fles(cl)25 cl
Alcohol13%
Minimum aantal6

Noémie Vernaux

Van kinds af aan als telg van een wijnmakersfamilie, was Noémie Vernaux gefascineerd door wijnstokken en wijngaarden en daarom stichtte ze in 1851 in Beaune haar eigen handelshuis in de Bourgogne, het wijnhuis dat vandaag de dag nog steeds haar naam draagt.

Als erfgename van een voor haar belangrijke familietraditie wijdde zij haar hele leven aan het verdiepen van haar eigen kennis en knowhow. Er wordt bij het handelshuis Noémie Vernaux nog steeds met de zelfde passie en gedrevenheid als toen gezocht naar wijnen die de verschillende aspecten van de appellations in de Bourgogne zo goed mogelijk weergeven.

Het wijnhuis Noémie Vernaux is nog steeds een zogenaamde “négociant–eleveur” met ruime wijnopslagplaatsen en kelders in Beaune en omstreken, waar de grote Bourgognewijnen worden bewaard, eventueel gelagerd op eiken, met respect voor de traditie die hand in hand gaat met de vooruitgang . Naast de wereldberoemde Cépagewijnen en de ‘gewone’ Bourgognes worden ook wijnen uit Volnay, Savigny Les Beaune, Puligny Montrachet, Pommard, Meursault en Corton verhandeld.

Misschien ook interessant