• Noble Vines Geschenk

Noble Vines Geschenk

Rode wijn uit  CaliforniëAmerika


9.5
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 99 Spaarpunten i
33,95

Noble Vines Geschenk

Dit Noble Vines Geschenk is een bijzonder relatiegeschenk met rijke, aromatische en complexe Californische wijnen van Noble Vines. De Chardonnay is een heerlijk rijk met een krachtig aroma en de Cabernet Sauvignon is een rijpe stevige rode wijn met soepele tannines. Deze witte en rode wijn liggen in houtwol en zijn mooi verpakt in een houten wijnkist met schuifdeksel. Met het Noble Vines Geschenk geeft je de maximale Californische wijnbeleving in een relatiegeschenk!

Californisch wijnkado

Noble Vines 446 Chardonnay is een heerlijk rijke Californische chardonnay met een krachtig aroma. Dit aroma zit vol met honing, brioche brood, kokos en aangename houttonen. Een lekker stevige en ronde chardonnay met een goede zuurbalans die er voor zorgt dat de wijn niet te zwaar wordt. Wijn- spijsadvies voor bij de Noble Vines 446 Chardonnay, het is een heerlijke wijn om gewoon zo van te genieten. Wil je deze chardonnay combineren bij een gerecht denk dan aan  rijke visgerechten zoals kreeft of coquille. Ook leuke om te combineren met wit vlees zoals kipgerechten of kalkoen. Ook heerlijk bij gerijpte harde kazen eventueel met wat (gedroogd) fruit en noten.

Noble Vines 337 Cabernet Sauvignon is een lekker rijpe wijn met een levendig aroma van zwarte kersen, rozijnen, verse kruiden en licht geroosterde koffie. Deze stevige rode wijn heeft soepele tannines en een mooie balans met de ondersteunende smaken van zwarte bessen, kersen en getoast eiken met zwarte peper accenten. Een rijke en complexe wijn om van te genieten! Drink Noble Vines 337 Cabernet Sauvignon zo op zichzelf om de maximale wijnbeleving te hebben. Daarnaast komt n combinatie met een braadstuk, gegrilde kip of gebakken steak met champignons deze krachtige rode wijn ook helemaal tot zijn recht.

Delicato Family Wines

De familie Indelicato, afstammelingen van Italiaanse immigranten, was een van de eerste families met een eigen wijnbedrijf in Californië. Van de eerste wijngaard in 1924 tot ‘’American Winery of the Year’’ in 2007 was een lange weg en een duidelijk bewijs van vakmanschap. Inmiddels staat de derde generatie Indelicato aan het roer van het bloeiende bedrijf met een uitgebreide portfolio aan premium Amerikaanse wijnmerken. Hiervan hebben wij de wijnen van Noble Vines, Black Stallion, Gnarly Head, 1924 Wines en Brazin in ons assortiment zodat u er van kunt genieten!

Misschien ook interessant