• Noble Vines 337 Cabernet Sauvignon

Noble Vines 337 Cabernet Sauvignon

Rode wijn uit  CaliforniëAmerika


9.6
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ontvang 42 Spaarpunten i
14,95

Noble Vines 337 Cabernet Sauvignon

Noble Vines 337 Cabernet Sauvignon is een lekker rijpe wijn met een levendig aroma van zwarte kersen, rozijnen, verse kruiden en licht geroosterde koffie. Deze stevige rode wijn heeft soepele tannines en een mooie balans met de ondersteunende smaken van zwarte bessen, kersen en getoast eiken met zwarte peper accenten. Een rijke en complexe wijn om van te genieten!

Drink Noble Vines 337 Cabernet Sauvignon zo op zichzelf om deze cabernet sauvignon maximaal te ervaren. Daarnaast komt in combinatie met een braadstuk, gegrilde kip of gebakken steak met champignons deze krachtige rode wijn ook helemaal tot zijn recht.

Wijnstokken uit Bordeaux

De 337 Cabernet Sauvignon bessen zijn aanzienlijk kleiner dan normaal, waardoor de druiven langen blijven hangen, er minder opbrengst is maar deze is wel meer geconcentreerd qua smaak. Van origine komen de 337 Cabernet Sauvignon wijnstokken uit de Bordeaux en deze zijn aangeplant in de Clay Station Vineyard. Deze wijngaarde heeft dezelfde kiezel, kalk achtige bodem als in Frankrijk en in de namiddag een verkoelende bries vanuit de San Francisco Bay. Ideale omstandigheden voor de groei van top kwaliteit druiven.

Bestel Noble Vines 337 Cabernet Sauvignon online

Snel genieten van deze heerlijke wijn? U kunt Noble Vines 337 Cabernet Sauvignon online bestellen in de webshop van Flesjewijn.com. We bezorgen uw wijn snel en veilig bij u thuis. Bestel dus snel uw wijn in onze online wijnhandel!

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Wijnhuis Delicato Family Vineyard Wines
Druivensoort Cabernet Sauvignon
Wijnland Amerika
Wijnstreek Californië
Kleur Rood
Inhoud fles(cl)75cl
Alcohol14%

Deze wijn combineer je perfect met deze recepten

Delicato Family Vineyard Wines

De familie Indelicato, afstammelingen van Italiaanse immigranten, was een van de eerste families met een eigen wijnbedrijf in Californië. Van de eerste wijngaard in 1924 tot ‘’American Winery of the Year’’ in 2007 was een lange weg en een duidelijk bewijs van vakmanschap. Inmiddels staat de derde generatie Indelicato aan het roer van het bloeiende bedrijf.

De familie is eigenaar van een paar verschillende wijnbedrijven, waar Noble Vines er één van is. Noble Vines legt zich toe op het maken van typisch Californische wijnen op basis van druiven uit eigen wijngaarden, die zich bevinden in de wijnstreken Monterey en Lodi. De cabernet sauvignon staan aangeplant in de AVA Lodi. Lodi kent een klimaat met koele nachten en warme dagen. Dat is erg geschikt voor de aanplant van blauwe druiven, die daardoor goed rijpen en mooi aromatisch van karakter worden. Dat is ook exact de politiek van dit familiebedrijf: elke druif staat exact aangeplant op het juiste terroir. Dat zorgt voor wijnen met een voortreffelijke balans en een bijzondere kwaliteit, met een voor Californische begrippen zeer opwekkend karakter.

Misschien ook interessant