• Proefdoos Montes Reserva Pick & Mix
Actie

Proefdoos Montes Reserva Pick & Mix

Beschikbaarheid: Op voorraad
Flessen per doos: 6
56,10 52,10

Stel uw pakket samen *

Pick & Mix in deze Montes Reserva proefdoos zelf de inhoud. Er gaan 6 flessen in waarbij gekozen kan worden uit verschillende Montes Reserva wijnen. Kies uit de Montes Reserva Chardonnay, Montes Reserva Sauvignon Blanc, Montes Reserva Merlot en Montes Reserva Cabernet Sauvignon. Proef deze geweldige Chileense wijnen van Viña Montes! De Reserva wijnen van Montes zijn intens, puur, fruitig en vol met aroma's! De wijnen zijn mooi in balans en hebben een fijne afdonk.

Het Chileense wijnhuis Viña Montes S.A. werd opgericht in 1988 door vier partners met allen jaren ervaring in de kunst van het wijnmaken en de wijnhandel. Zij hadden de ambitie om uit te groeien tot het beste dat Chili op wijngebied kon presteren. En dat is gelukt! Montes wordt wereldwijd gezien als één van de beste en meest toonaangevende Chileense wijnhuizen met wijnmaker Aurelio Montes als trots boegbeeld.

Viña Montes heeft vijf plantages, waarvan drie plantages in Curicó Valley en twee in Colchagua. De wijngaarden bieden een uiteenlopend verschil in klimatologische omstandigheden en bodemtypes en zijn beplant met vele druiven variëteiten. Heel bijzonder is de - met het landschap verweven - nieuwe winery in Apalta die volgens de Chinese Feng Shui filosofie is opgezet, waarbij de opperste harmonie met de omgeving wordt nagestreefd van basiselementen als land, water, hout en metaal.

Passend bij: aperitief, barbecue, gevogelte, kaas, lamsvlees, pasta, rood vlees, salades, vis, wijn voor alledag, Lichte vleesgerechten, Grillades, Patés, Ossenhaas, Wit vlees, tapas.

Misschien ook interessant