• Montes Cherub Syrah Rosé

Montes Cherub Syrah Rosé

Frisse, jonge, elegante rosé. Mooie balans. Zowel in neus als mond herkent men kruiden, aardbeien en bloemen, voornamelijk rozen en schil van sinaasappel. Rijke Rosé met veel structuur en een prachtige afdronk.

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1-7 werkdagen in huis
10,95
Ontvang 195 Spaarpunten

Spaar voor extra korting met een gratis account

Kijk voor alle wijnen van Montes hier >

Uitgebreide omschrijving

Op bijna alle Montes wijnetiketten staan engelen afgebeeld. Dit is ontstaan door het verhaal van Douglas Murray, de in 2010 overleden business partner van Aurelio Montes. Zijn liefde voor motoren en voorliefde voor het nemen van risico's resulteerde in een aantal bijna doodervaringen. Hij geloofde dat een beschermengel hem in tijden van nood redde van de dood. In 1989 besloten Aurelio en Douglas daarom om de (bescherm)engelen op te nemen in de uitstraling van Montes.

De Montes Cherub Syrah rosé is een frisse, jonge, elegante rosé een heeft een mooie balans. Zowel in neus als mond herkent men kruiden, aardbeien en bloemen, voornamelijk rozen en schil van sinaasappel. Rijke Rosé met veel structuur en een prachtige afdronk.

Passend bij: aperitief, ganzenlever, gevogelte, noten, pasta, salades, wijn voor alledag, Lichte vleesgerechten.

Specificaties

Wijnsoort Rosé wijn
Wijnhuis Montes
Druivensoort Syrah - Shiraz
Wijnland Chili
Inhoud fles(cl)75
Minimum aantal6

Montes

Het Chileense wijnhuis Viña Montes S.A. werd opgericht in 1988 door vier partners met allen jaren ervaring in de kunst van het wijnmaken en de wijnhandel. Zij hadden de ambitie om uit te groeien tot het beste dat Chili op wijngebied kon presteren. En dat is gelukt! Montes wordt wereldwijd gezien als één van de beste en meest toonaangevende Chileense wijnhuizen met wijnmaker Aurelio Montes als trots boegbeeld.

Klik hier voor meer info over dit Chileense wijnhuis Viña Montes >>

Misschien ook interessant