• Moët & Chandon Ice Champagne Impérial

Moët & Chandon Ice Champagne Impérial

Met de Ice Impérial heeft het beroemde champagnehuis Moët & Chandon iets aparts gecreëerd. De Moët & Chandon Ice Impérial is de eerste en enige champagne die je op ijs moet drinken. Normaliter een doodzonde bij champagne, maar deze is er speciaal voor gemaakt. Juist dan komen alle aroma's vrij.

Spaar voor extra korting met een gratis account

Kijk voor alle wijnen van Moët & Chandon hier >

Uitgebreide omschrijving

Met de Ice Impérial heeft het beroemde champagnehuis Moët & Chandon iets aparts gecreëerd. De Moët & Chandon Ice Impérial is de eerste en enige champagne die je op ijs moet drinken. Normaliter een doodzonde bij champagne, maar deze is er speciaal voor gemaakt. Juist dan komen alle aroma's vrij.

Dit is een hele nieuwe champagne-ervaring. Een ware innovatie! Gelanceerd in de meest trendy beach clubs van Ibiza, St. Tropez, Miami, Acapulco en Los Angeles is ie nu hier voor jou ook verkrijgbaar.

Koel de Moët & Chandon Ice Impérial champagne tot 7 á 8 graden Celcius en serveer hem met 3 ijsklontjes per glas. Bij voorkeur serveer je de Ice Impérial champagne in grote glazen zodat het ijs alle ruimte krijgt, de aroma's binnen het glas blijven en de smaak optimaal tot zijn recht komt.

Op deze stijlvolle fles vind je een QR code met mixsuggesties voor een heuse champagneparty. Combineer de champagne eens met muntblaadjes, limoen, grapefruit, komkommer, gember of (bevroren) rood fruit zoals aardbeien en framboosjes.

Passend bij: aperitief, Oesters, Kreeft.

Specificaties

Wijnsoort Mousserende wijn
Champagne
Mousserend wit
Wijnhuis Moët & Chandon
Druivensoort Chardonnay
Pinot meunier
Pinot Noir
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Champagne
GeurMoët Ice is in de neus zeer verfrissend, veel citrus en limoen.
SmaakDe smaak in combinatie met de ijsblokjes is zeer vernieuwend te noemen. Veel frisse tinten met een unieke afdronk, zalig glas (maar vergeet de ijsklontjes niet want anders is hij minder van smaak).
Inhoud fles(cl)75

Moët & Chandon Champagne

Moët & Chandon het grootste en bekentste Champagne huis ter wereld, geniet veel belangstelling en publiciteit. Het is een luxueuze, harmonieuze champagne die werd uitgebracht door wijnhandelaar Claude Moët.

Claude Moët bracht zijn champagnemerk uit in 1743 te Épernay. Zijn kleinzoon Jean-Rémy Moët wist dit champagnemerk echter als een symbool van prestige, genot en plezier te promoten. Door zijn speciale levensstijl was Jean-Rémy Moët gedreven en ambitieus. Hij stelde als doel de hele wereld zijn uitstekende Champagne te laten ontdekken. Hij reisde zelf de hele wereld af om contacten te leggen om het publiek te overtuigen en de verkoop op gang te brengen. Tot op heden het resultaat: een bijzonder sterk wereldmerk. Jean-Rémy Moët was ervan overtuigd dat het grootste aanzien van Champagne ligt in het feit dat het bijzonder plezier en aandacht schept tussen de mensen.

Moët et Chandon dankt zijn faam aan 230 van de beste wijngaarden die samen functioneren met 160 geselecteerde persbureaus. Vandaag vertegenwoordigen de wijngaarden samen zo'n 6km² die jaarlijks meer dan 2 miljoen flessen op de markt brengen.

Misschien ook interessant