• Moët & Chandon Brut Impérial Champagne Jeroboam (3ltr)

Moët & Chandon Brut Impérial Champagne Jeroboam (3ltr)

Bleek, witgouden Champagne met een prachtig snoer van superkleine belletjes. Expressieve aroma’s van lindebloesem, brooddeeg en toast

Uitgebreide omschrijving

De Impérial Brut is bij uitstek de verpersoonlijking van de huisstijl van Moët & Chandon. Constant van hoge kwaliteit, open en toegankelijk in stijl, verfijnd en exclusief in uitstraling. Het ultieme aperitief. Impérial Brut refereert aan de prettig droge smaak (Brut) en aan de langdurige voorkeur van keizer Napoléon voor de Champagne van Moët & Chandon (Impérial)

Een Bleke, witgouden Champagne met een prachtig snoer van superkleine belletjes. Expressieve aroma’s van lindebloesem, brooddeeg en toast.

Passend bij: aperitief.

Specificaties

Wijnsoort Mousserende wijn
Champagne
Relatiegeschenken
Mousserend wit
Wijnhuis/ -streek Moët & Chandon
Druivensoort Chardonnay
Pinot meunier
Pinot Noir
Wijnland Frankrijk
Inhoud fles(cl)300
Maximum aantal1

Moët & Chandon Champagne

Moët & Chandon het grootste en bekentste Champagne huis ter wereld, geniet veel belangstelling en publiciteit. Het is een luxueuze, harmonieuze champagne die werd uitgebracht door wijnhandelaar Claude Moët.

Claude Moët bracht zijn champagnemerk uit in 1743 te Épernay. Zijn kleinzoon Jean-Rémy Moët wist dit champagnemerk echter als een symbool van prestige, genot en plezier te promoten. Door zijn speciale levensstijl was Jean-Rémy Moët gedreven en ambitieus. Hij stelde als doel de hele wereld zijn uitstekende Champagne te laten ontdekken. Hij reisde zelf de hele wereld af om contacten te leggen om het publiek te overtuigen en de verkoop op gang te brengen. Tot op heden het resultaat: een bijzonder sterk wereldmerk. Jean-Rémy Moët was ervan overtuigd dat het grootste aanzien van Champagne ligt in het feit dat het bijzonder plezier en aandacht schept tussen de mensen.

Moët et Chandon dankt zijn faam aan 230 van de beste wijngaarden die samen functioneren met 160 geselecteerde persbureaus. Vandaag vertegenwoordigen de wijngaarden samen zo'n 6km² die jaarlijks meer dan 2 miljoen flessen op de markt brengen.