• Misty Cove Pinot Noir

Misty Cove Pinot Noir

Deze Misty Cove Pinot Noir met de kenmerkende pure en heerlijke fruitsmaken en typische Marlborough aroma's. Misty Cove Pinot Noir heeft een prachtige robijn rode kleur met een jeugdige paarse gloed. In de geur is het vooral roodfruit (bessen, frambozen) die op de voorgrond treden in een zacht rokerige context. De smaak is elegant en fruitrijk met een rijpe tannine structuur en een plezierig lange afdronk.

Levertijd
Vandaag voor 15u besteld
binnen 1-8 werkdagen in huis
13,50
Ontvang 243 Spaarpunten

Spaar voor extra korting met een gratis account

Kijk voor alle wijnen van Misty Cove hier >

Uitgebreide omschrijving

Misty Cove Pinot Noir (Estate Serie) staat echt voor de Misty Cove filosofie: kwaliteits wijn produceren voor een eerlijke prijs. Deze Misty Cove Pinot Noir met de kenmerkende pure en heerlijke fruitsmaken en typische Marlborough aroma's. Met deze Misty Cove Pinot Noir krijgt u absoluut een prachtige wijn voor uw geld! Misty Cove Pinot Noir heeft een prachtige robijn rode kleur met een jeugdige paarse gloed. n de geur is het vooral roodfruit (bessen, frambozen) die op de voorgrond treden in een zacht rokerige context. De smaak is elegant en fruitrijk met een rijpe tannine structuur en een plezierig lange afdronk.

Misty Cove Pinot Noir kan gedronken worden bij een range aan gerechten en past uitstekend bij lam, rund, wild, stoofpotten, curries, pasta's en champignons.

  • ★★★★ – 86 Points Sam Kim – Wine Orbit – September 2014

Specificaties

Wijnsoort Rode wijn
Wijnhuis Misty Cove
Druivensoort Pinot Noir
Wijnland Nieuw-Zeeland
Wijnstreek Marlborough
Inhoud fles(cl)75
Alcohol13%
Minimum aantal6

Misty Cove

Misty Cove is een jong wijnbedrijf van Adrew Bailey (Mr Misty Cove) met wijnen afkomstig uit Marlborough en Centraal gelegen Otago regio’s van Nieuw-Zeeland. Opgericht in 2008 door Andrew Bailey. Samen met zijn familie legt hij zich toe op het hele proces, van wijngaarde beheer, wijnmaken tot sales, marketing en administratie. Om er zo voor te zorgen dat elke fles Misty Cove met liefde is gemaakt.  Door middel van een lichte mix van moderne en traditionele wijnmaak technieken en filosofieën willen ze wijnen produceren die het karakter van de productie regio weerspiegelen. De Misty Cove wijnen zijn stuk voor stuk handgemaakt opvallend pure wijnen met heerlijke fruit smaken en aroma’s... Kijk hier voor meer info over Misty Cove

Misschien ook interessant